به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای عجیب و غریب نیست بلکه یک وعده بسیار ساده، اما لذیذ و خوشمزه است. این غذا با استفاده از پاستای فتوچینی، کره، شیر، جعفری و پنیر پکورینو آماده میشود. فتوچینی نوعی ماکارونی نواری شکل و ضخیم است. از ترکیبات این پاستا میتوان به آرد و تخم مرغ اشاره کرد.
مواد لازم
فتوچینی: ۳۴۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: ۱ پیمانه
جعفری: ۱/۴ پیمانه
پنیر پکورینو: نصف لیوان
مراحل پخت
در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش، پاستای فتوچینی را کمی بپزید تا نیمه پخته شود. (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه)
۱ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با شعلۀ کم کمی بپزند.
حال پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
اگر سس زیادی غلیظ بود، برای رقیق کردن آن از آب پاستا که از قبل نگه داشته بودید استفاده کنید.
اجازه دهید چند دقیقهای مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
پس از پخت پاستا را با جعفری تزئین کنید و سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/