به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،علی اصغر انجیدنی دبیر کارگروه مراقبت و درمان کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از اول تیر ماه، ۵۰ درصد ظرفیت تمامی بیمارستانهای زیر پوشش به
بیماران کرونایی اختصاص مییابد، گفت: علاوه بر این تمامی بیمارستانهای زیر پوشش موظف به رعایت تریاژ دو سطحی هستند.
او افزود: با وجود پیش بینیهای ابتدایی در زمینه بیماری کرونا و کاهش آمارها در فصل گرما، اما این پیش بینیها صحیح نبود و در دو هفته اخیر آمار ابتلا بیماران سرپایی و بستری در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور چشمگیری افزایش یافته است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر باید برنامه ریزیهای مدون طولانی مدت برای مدیریت درمان کرونا صورت گیرد تا بتوان با کمترین آسیب از این بحران عبور کرد.
انجیدنی با بیان اینکه تا کنون اقدامات موثری برای تشخیص بیماری کرونا در سطح دانشگاه و در دو حوزه درمان و بهداشت انجام شده است، بیان کرد: در حال حاضر حداکثر ظرفیت آزمایشهای PCR در دانشگاه ۶۰۰ الی ۷۰۰ مورد در روز است که باید این میزان در مدت زمان کوتاه به یک هزار مورد در روز و در آینده به دو هزار آزمایش در روز رساند.
او تصریح کرد: به همت معاونت بهداشت دانشگاه در حال حاضر آزمایشگاه بیمارستان دکتر شریعتی با ظرفیت ۷۰ نمونه فعال شده است که باید با تامین دستگاههای لازم این ظرفیت به ۳۰۰ مورد افزایش یابد.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در حال حاضر سه آزمایشگاه خصوصی در این حوزه فعال شده است و به زودی آزمایشگاه بیمارستان رضوی نیز در این حوزه فعال خواهد شد.
انجیدنی اظهار کرد: همچنین افزایش ظرفیت آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع) به ۵۰۰ مورد در روز از دیگر برنامههای در حال اجرا در جهت دستیابی به انجام روزانه یک هزار آزمایش کرونا به شمار میرود.
او با بیان اینکه بر اساس پیش بینیها در فصلهای پاییز و زمستان میزان شیوع ویروس کرونا افزایش مییابد، افزود: بنابراین لازم است که در حوزه افزایش ظرفیت آزمایش کرونا به دو هزار مورد در روز برنامه ریزی نمود.
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، انجام سی تی اسکن برای بیماران را از دیگر راهکارهای تشخیصی بیماری کووید -۱۹ برشمرد و ادامه داد: بر این اساس باید زیر ساختهای لازم در زمینه تسهیل در ارائه خدمات و همچنین جلوگیری از انجام سی تی اسکنهای غیر ضروری دستورالعملهای مورد نظر تدوین شود.
انجیدنی با اشاره به اینکه ساختمان داخلی بیمارستان امام رضا (ع) نیز از روز گذشته فعال شده است، بیان کرد: این ساختمان حداکثر ظرفیت آن ۱۵۰ تخت بستری است که میتواند به عنوان یک پیشتیبان برای اورژانس عدالتیان عمل کند.
او تصریح کرد: بیمارستان قائم (عج) نیز مکلف شده است ۲۴ تخت بستری و ۸ تخت مراقبتهای ویژه را برای پشتیبان کرونا اختصاص دهد که از اول تیر ماه راه اندازی خواهد شد.
انتهای پیام//ف.س