به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنجک یا همان برنج پفی یکی از میان وعدههای خوشمزه و مقوی است که معمولا به همراه گندمک مصرف میشود. برنجک یکی از میان وعدههای خوشمزه استان کهگیلویه و بویراحمد است و طرز تهیه آن بسیار راحت است.
برنجک نوعی خوراکی و گونهای از تنقلات است که با برنج تهیه میشود. مهم نیست برای تهیه این میان وعده از چه برنجی استفاده میشود اگر از برنج قد بلند استفاده کنید نتیجه برنجکی بلند و شکیلتر خواهد بود و اگر از برنجهای نیم دانه و یا کوتاه استفاده شود برنجک شما تپل و کوتاه میشود. برای تهیه این میاه وعده میتوانید از برنجهای باقی مانده از غذای روز قبل خود نیز استفاده کنید.
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت
برنج را شسته و همانند برنج آبکش آن را میپزیم فقط نکته اینجاست که پس از پخت آن را دم نمیکنیم بلکه در مجاورت هوای آزاد قرار میدهیم تا خشک شود.
وقتی خشک شد روی تابه داغ نمک ریخته و برنج را درون تابه میریزیم و سریع هم میزنیم به محض اینکه برنج پف کرد آن را در الک ریخته و نمک اضافی آن را میگیریم.
رنگ برنج نباید تغییر کند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/