به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سر آشپزها و متخصصین آشپزی همواره در تلاش اند که طمعهای تازه و متفاوتی را خلق کنند. اما با این وجود، غذاهای کلاسیک مورد استقبال بیشتر مردم سراسر جهان است. یکی از این غذاهای کلاسیک املت فلفل سبز و سیب زمینی است. اگر شما نیز از طرفداران این غذای خوشمزه هستید تا انتها با ما همراه باشید.
مواد لازم
سیب زمینی نگینی شده: ۳ عدد
فلفل سبز خرد شده: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری: جهت تزئین
مراحل پخت
ابتدا ماهیتابه را بر روی شعلهی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینیها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر میداریم.
سپس گوجه فرنگیها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت میدهیم.
حال گوجه فرنگیها را به سیب زمینیها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه میکنیم.
همهی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنیم.
حال تمامی مواد را در ظرفهایی که برای هر نفر آماده کرده ایم (مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر میباشد) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ میشکنیم.
روی تخم مرغها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده میکنیم.
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجرهی وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
ظرفها را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/