در گزارش زیر طرز تهیه خوراک بادمجان با قارچ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و راحت‌ترین غذا‌های اصیل ایرانی است که طرفدار‌ان خیلی زیادی دارد.

خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه + طرز تهیه

مواد لازم

بادمجان: با توجه به تعداد نفرات هر نفر یک دانه متوسط
قارچ: ۶۰ گرم (با توجه به سلیقه قابل تغییر است)
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
فلفل سبز تند: ۲ عدد
پیاز: ۱عدد متوسط
روغن زیتون: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا بادمجان را بر روی شعله پخش کن و یا هر وسیله دیگری که در آشپزخانه خود دارید کباب کنید و پوست آن را بکنید.

فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز تند یا چیلی و پیاز را ریز ریز کنید.

پیاز‌ها را سرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

قارچ خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

سیر، فلفل و سایر ادویه جات را اضافه کنید.


بادمجان‌های پوست کنده را به دیگر مواد اضافه نمایید و اجازه دهید با مواد تفت بخورد.

در انتها گوجه از قبل سرخ شده و یا رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید.

و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مواد خوب مخلوط شوند.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.