منوچهر کرمی رئیس مرکز بهداشت استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ گفت:با توجه به دمای سالم سازی مواد غذایی برای حذف بیماری کرونا ویروس کووید ۱۹ در آنها حداقل ۶۰ و حداکثر ۷۰ درجه سلسیوس در نظر گرفته میشود و ممکن است آلودگی در کمتر از این دما از بین نرود.
او افزود:تاکنون هزار و ۳۳۹ نفر در استان همدان به ویروس کرونا مبتلا شدند که اگر مردم رعایت نکنند این تعداد افزایش مییابد.
رئیس مرکز بهداشت استان همدان در ادامه گفت: متاسفانه ۱۴۰ نفر فوت شدند.
کرمی تاکید کرد:بیش از ۳۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان بستری هستند که از این تعداد ۱۱۴ مورد مثبت گزارش شده است.
او بیان کرد:از همه همشهری های همدانی میخواهیم که با رعایت بیشتر بهداشت فردی زدن ماسک، نرفتن مهمانی و تجمعات را در زندگی خود جای دهند.
انتهای پیام/م