رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان ۶۸.۵ هکتار و در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۳ هزار تن در سال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان اظهار داشت: از مهم‌ترین مزایای تولید قارچ می‌توان به اشتغالزایی بالای واحد‌های تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.

او افزود: میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ ۱۷ مترمکعب است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی گفت: استفاده از پسماند‌های کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان است.

او اضافه کرد: سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان ۶۸.۵ هکتار و در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۳ هزار تن در سال است.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.