به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رضا سلیمساسانی رئیس اتاق اصناف کرمانشاه به ارائه گزارشی از روند برخورد با تخلفات بهداشتی اصناف پرداخت و گفت : نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی با جدیت بیشتری دنبال میشود.
او با اشاره به روند بازگشایی مشاغل، گفت : تاکنون بیش از ۳۵۷ واحد صنفی بهدلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی در کرمانشاه پلمب شدهاند، گفت: نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی اصناف و مشاغل با قوت توسط تیمهای نظارت و بازرسی ادامه دارد.
او با اشاره به روند رو به افزایش شیوع ویروس در مناطق مختلف استان کرمانشاه، افزود: با رفتن به نقاط پرازدحام و قرمز و همچنین عدم رعایت نکات بهداشتی خودمان را در معرض بیماری قرار میدهیم.
سلیمساسانی ادامه داد: از روز شنبه تاکنون تمام بازرسان اصناف استان اولویت نخست خود را بازرسی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا از سوی کسبه و اصناف قرار دادهاند و در صورت مشاهده تخلف واحد صنفی بعد از یک مرتبه تذکر پلمب میشود.
سلیمساسانی به نحوه فعالیت رستورانها اشاره کرد و گفت: پذیرش مشتری دارای شرایط خاصی است که باید رعایت شود، بهطوری که فاصله میزها بین یک تا ۱.۵ متر خواهد بود و گرفتن وجه نقد همچنان ممنوع است.
رئیس اتاق اصناف کرمانشاه ادامه داد: نظارت بر رعایت بهداشت کارکنان در واحدهای صنفی، بهویژه رستورانها و اماکن توزیع و فروش مواد خوراکی خیلی شدیدتر خواهد بود.
این مسئول گفت: تالارهای پذیرایی تا صدور اجازه باز نشدن از سوی ستاد مبارزه با کرونا از برگزاری هرگونه مجلسی باید خودداری کنند و بازرسان اصناف نیز بر این مهم نظارت دارند .
انتهای پیام/د