به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت الاسلام علی اصغر انصاری، امام جمعه شهربابک در دیدار با اعضای اداره ورزش و جوانان و هیئت ورزش پهلوانی و زورخانهای این شهرستان به مناسبت هفته فرهنگ پهلوانی، ضمن تبریک این هفته، روح عرفانی و ورزیدگی جسمانی را از ویژگیهای یک فرمانده برشمرد و گفت: حاج قاسم سلیمانی علاوه بر داشتن خصلتهای یک فرمانده در برابر پدر و مادرش و فرزندان شهدا متواضع بود.
او امام علی (ع) را پهلوان واقعی عالم خواند و بیان داشت: هیچ یک از ورزشها به اندازه رشته پهلوانی و زورخانهای روحیه جوانمردی و مردانگی را رواج نداده است.
حجت الاسلام انصاری افزود: ضرورت دارد، روحیه پهلوانی را توسعه دهیم، چرا که دنیا نیازمند این روحیه است.
او با اشاره به اینکه بشریت در همه ابعاد پیشرفت داشته است، تصریح کرد: علاوه بر علم و آگاهی، بشریت نیازمند اخلاق پهلوانی است.
حجت الاسلام انصاری اخلاق پهلوانی را گمشده دنیای امروز دانست و گفت: از افراد و مسئولانی که برای توسعه ورزش زورخانهای و پهلوانی تلاش میکنند، سپاسگزارم.
او با بیان اینکه تربیت جوانان اخلاق مدار در جامعه مؤثر و افتخار است، ابراز امیدواری کرد: شناخت و معرفت ما نسبت به امام علی (ع) بیشتر شود.
ناصر نعمت، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان شهربابک نیز در ادامه ضمن تبریک هفته فرهنگ پهلوانی، هفته جهاد و هفته قوه قضاییه گفت: ۱۷ شوال به مناسبت سالروز مبارزه دلاورانه و جوانمردانه امام علی (علیه السلام) با عمر بن عبدود و شکست دشمن و سربلندی اسلام، روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای نامیده شده است.
او افزود: ثبت جهانی فرهنگ پهلوانی و آیین ورزش زورخانهای در سازمان یونسکو به عنوان میراث فرهنگی ناملموس، افتخاری ماندگار محسوب میشود.
نعمت به قهرمانی ورزشکاران رشته زورخانهای شهربابک در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تلاش ما بر این است، فرهنگ پهلوانی را اشاعه دهیم و جا بیندازیم.
او یادی از پهلوانان ادوار مختلف از جمله پوریای، ولی و جهان پهلوان تختی کرد و بیان داشت: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را میتوانیم پهلوان این دوره بنامیم.
غلامرضا کافی، رئیس هیئت ورزش زورخانهای و پهلوانی شهربابک هم با بیان اینکه حدود ۱۳ سال است که ورزش پهلوانی و زورخانهای در شهربابک فعال است، گفت: با همکاری مسئولان شهرستان و اداره ورزش و جوانان شهربابک، زورخانهای به نام علی بن ابی طالب در شهربابک ساخته شد.
او با اشاره به اینکه یکی از مکانهای مقدس که جایگاهی کمتر از مساجد ندارد، زورخانه است افزود: در زورخانه علاوه بر قهرمان پروری و تقویت قوای بدنی، تلاش بیشتر به منظور فرهنگ پهلوان پروری و ارتقا روح اخلاق و رفتار پهلوانی است.
کافی مرشدان را یکی از عوامل اصلی رونق داشتن زورخانهها دانست و اظهار داشت: یکی از مشکلات ما در شهربابک و در این رشته ورزشی کمبود مرشد است.
او ورزشکاران فعال در این رشته ورزشی در شهربابک را حدود ۱۰۰ نفر برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با مساعدت مسئولان بتوانیم تعداد زورخانههای بیشتری در شهرستان داشته باشیم.
کافی تأسیس یک زورخانه در خورسند را لازم دانست و گفت: زورخانه خاتون آباد آماده افتتاحست، ولی به دلیل شیوع ویروس کرونا به بهره برداری نرسیده است.
انتهای پیام/ب