به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر با دستور کار بررسی سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده، این سند با رای اعضا به تصویب رسید.
استاندار بوشهر در این نشست با قدردانی از توجه و همت معاونت بانوان و خانواده ریاست جمهوری به امور بانوان، بیان کرد: نقطه قوت این سند مدیریت خوب دکتر ابتکار و معاونان ایشان است که سندی متناسب با شرایط هر استان تدوین میشود.
عبدالکریم گراوند عنوان کرد: نقطه قوت دیگر سند حضور نخبگان و سازمانهای مردم نهاد در کنار دستگاههای اجرایی برای تدوین سند ارتقا وضعیت بانوان است.
او تاکید کرد: برنامه ریزی صورت گرفته برای پایش سند مذکور از دیگر نقاط قوتی است که در این سند دیده شده است.
استاندار بوشهر با اشاره به استفاده از ظرفیت بانوان شایسته در عرصههای مدیریتی بیان کرد: رویکرد مثبت دولت برای استفاده از ظرفیت بانوان در عرصههای مدیریتی ستودنی است و در ۲ سال گذشته یکی از شاخصهای ارزیابی مدیران، انتصاب بانوان در عرصههای مدیریتی بوده است.
گراوند به نرخ مشارکت اقتصادی و بیکاری در استان اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در سال گذشته نرخ مشارکت اقتصادی در استان بوشهر ۳۶.۵ درصد و در سطح کشور ۳۹.۹ درصد بوده و نرخ بیکاری هم از ۱۲.۲ درصد در سال ۹۵ به ۹.۹ درصد در سال ۹۸ رسیده است در حالی که نرخ بیکاری کشور در سال گذشته ۱۰.۶ درصد بوده است.
او بیان کرد: نرخ مشارکت اقتصادی مردان استان بوشهر در سال ۹۸، ۶۷ درصد و بانوان ۱۱.۸ و نرخ بیکاری بانوان در سال ۹۸ هم ۱۳.۳ بوده است.
استاندار بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در مورد اعتبارات استان گفت: اجرای طرح کاداستر، اورژانس هوایی بوشهر و تامین آب سه پروژه مهمی هستند که به عنوان پروژههای استانی، اعتبارات آنها تخصیص داده خواهد شد.
گراوند با تاکید بر ضرورت قطع انشعابات غیرمجاز آب در استان ادامه داد: هر جا آب شرب بر خلاف منابع و نیازهای مردم مصرف میشود شرکت آب و فاضلاب با همکاری فرمانداران موظف است نسبت به قطع انشعاب اقدام کند و همه دستگاههای اجرایی هم مکلف به همکاری با شرکت آب و فاضلاب هستند.
او در مورد میزان جذب اعتبارات دستگاههای اجرایی گفت: دستگاههای اجرایی که اعتبارات اختصاص یافته را در موعد مقرر جذب نکنند، اعتبارشان به سایر دستگاهها اختصاص خواهد یافت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این ارتباط ویدئو کنفرانسی گفت: سامانه رصد و پایش شاخصهای سند ارتقای وضعیت بانوان و خانواده در راستای سند مربوط در حال تدوین است.
معصومه ابتکار افزود: دولت نگاهی برنامهریزی شده و با شاخصهای هدفمند در امور بانوان را در پیش گرفته و نگاه عدالت جنسیتی که در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده این فرصت را فراهم آورد که گامهای اساسی در این زمینه برداشته شود.
او عدالت جنسیتی را از مباحث مهم قرآنی و محوریترین موضوع در انقلاب اسلامی برشمرد و ادامه داد: نگاههای ضد تبعیض نژادی که اکنون در جهان ریشه دوانده برگرفته از نگاه قرآنی و توحیدی است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با قدردانی از توجه استاندار بوشهر به مسائل مربوط به بانوان گفت: استان بوشهر رتبه نخست انتصاب بانوان در عرصههای مدیریتی را دارد.
ابتکار با بیان اینکه ۱۸ معاون استاندار بانو هستند، بیان کرد: دستگاههای اجرایی وظیفه خود را در مورد سند ارتقا وضعیت بانوان و خانواده اجرا کنند.
او عنوان کرد: تاب آوری اجتماعی از طرحهای موفق حوزه بانوان است که در کشور اجرا شده و اختصاص بودجه استانی برای اجرای این طرح در استانها ضروری است.
انتهای پیام/م