برداشت پاچ باقلا در بیش از ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،علی درجانی،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: برداشت لوبیای کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از زمین کشاورزی استان آغاز شد.

او افزود: پیش بینی می‌شود امسال، کشاورزان گیلانی حدود ۱۹ هزار تن پیله‌تر لوبیای کشاورزی به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان برداشت کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه پاچ باقلا فقط در گیلان کشت و تولید می‌شود ، گفت: این گونه لوبیا هر ساله در ۲ نوبت، در فصل بهار و در پاییز در ۱۲ هزار هکتار از شالیزار‌های استان کاشته می‌شود.

درجانی افزود: به دلیل همزیستی پاچ باقلا با باکتری ریزوبیوم، کشت این لوبیا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد.

او با بیان اینکه ۱۵هزار خانوار در گیلان در مزارع خود پاچ باقلا می‌کارند، گفت:رشت، تالش و آستانه اشرفیه از مناطق عمده تولید لوبیا کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در گیلان است.


انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.