فرمانده انتظامی رضوانشهر از شناسایی و دستگیری ۳ متهم در حال فروش و توزیع انواع مواد محترقه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حامد شادبهر، فرمانده انتظامی رضوانشهر گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر اقدام به فروش و توزیع مواد محترقه غیرمجاز توسط افرادی در سطح شهرستان، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

او افزود: مأموران انتظامی پس از اطمینان از صحت موضوع، متهمان را در حال فروش مواد محترقه غیرمجاز مشاهده و در بازرسی از وسایل همراه آنان ۱۱ هزار و ۴۵۸ عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز کشف کردند.

فرمانده انتظامی رضوانشهر تصریح کرد: در این راستا متهمان ۳۰، ۳۷ و ۴۵ ساله دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

به گفته سرهنگ شادبهر، کارشناسان ارزش مواد محترقه کشف شده را یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

منبع: مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان

عکس آرشیوی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.