به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درپی بالاگرفتن تب الحاق (یا اشغال) اراضی کرانه باختری و دره اردن توسط سران رژیم صهیونیستی و همچنین مطرح شدن برخی ادعاها از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر توقف تمامی توافقات امنیتی با رژیم اشغالگر اسراییلی خبرنگار ما مصاحبهای را با "صالح الشویکی" عضو کمیته دفاع از اراضی قدس اشغالی ترتیب داد تا موضع این کمیته درباره تحولات اخیر اراضی اشغالی را تبیین کند.
با وجود آنکه بسیاری از شخصیتهای صهیونیستی از جمله "ایهود اولمرت" نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی و بسیاری از کشورهای اروپایی نسبت به پیامدهای خطرناک الحاق اراضی کرانه باختری و دره اردن هشدار داده اند و فشارهایی هم از داخل اراضی اشغالی ضد این طرح وارد میشود، چرا نتانیاهو همچنان بر اجرای عملیات الحاق تاکید دارد؟
درباره این طرح صهیونیستها و تلاش آنان برای اجرایی کردن طرح الحاق بایستی بگویم که هیچ نقطهای از خاک فلسطین از یکدگیر جدا نیست حتی نوارغزه که کنترل سیاسی و امنیتی آن از کرانه باختری جدا است و فلسطینیها با تعصب و غیرت در مقابل هرگونه زورگویی ایستادگی خواهند کرد.
اما در مورد اینکه رژیم صهیونیستی میخواهد مناطق تحت حاکمیت سیاسی تشکیلات خودگردان را نیز اشغال کند؛ من معتقدم که این طرح تنها یک ادعا رسانهای مطرح شده از سوی نتانیاهو برای جامعه نخبگانی صهیونیستی است تا ذهن آنان نسبت به انتخاب نتانیاهو به عنوان نخست وزیر این رژیم تاحدودی قانع شود.
البته در صورت اجرایی نشدن این طرح که من به آن اطمینان دارم، این اراضی یعنی کرانه باختری و دره اردن همچنان با همکاری تشکیلات خودگردان محمود عباس و رژیم صهیونیستی دو منطقه تحت اشراف اطلاعاتی و امنیتی نیروهای اسراییلی خواهد بود و مناطق تحت اشغال به حساب میآیند.
دلیل شرط گذاری ایالات متحده آمریکا در رابطه با نحوه اجرای طرح الحاق اراضی کرانه باختری چیست؟ منافع آمریکا در اتخاذ چنین رویکردی چیست؟
در این رابطه هم من عقیده ام این است که ایالات متحده آمریکا و اشخاصی که در دورههای مختلف به عنوان رئیس جمهور این کشور روی کار امده اند همیشه به دنبال پیاده سازی نقشههای فراماسونی و شیطانی و صهیونیستی در جهان و در قالب یک قاب بوده اند.
اگر میبینیم که دونالد ترامپ در دوره ریاست اش به طور پیاپی در جهت تامین خواستهها و منافع اسراییل و صهیونیستها در انتقال سفارت خود از تل آویو به قدس اشغالی و یا به رسمیت شناختن حاکمیت جولان بدست رژیم اشغالگر اسراییلی گام برمی دارد نشانه اش این است که فشارلابی و افراد پشت پرده سیاست آمریکا در جهت پشتیبانی از منافع شوم اسراییل و سران آن بسیج شده است.
همانطور که میدانید تشکیلات خودگردان فلسطین از توقف تمامی توافقات و قراردادهای امنیتی و سیاسی خود با رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا خبر داده است، اما تا به امروز هیچ گامی در راستای اجرایی نمودن ادعاهای خود برنداشته است؟ سیاستهای این تشکیلات به طور مشخص چه میباشد؟
تشکیلات خودگردان ابومازن در جهت حمایت امنیتی و سیاسی از رژیم اشغالگر و انجام هماهنگیهای پلیسی و .. با نیروهای ارتش این رژیم پدید آمد این تشکیلات همان سازمانی است که پای توافقنامههای «شرم الشیخ» و «اسلو» را امضا کرد و تبدیل به حافظ امنیت شهرک نشینان صهیونیست در خانه هایشان و دشمن مردم فلسطین در کوچهها شد.
بدون هیچ تردیدی من و دیگر همراهان فلسطینی ام در جای جای فلسطین به این تشکیلات که حامی جریان صهیونیزم است اطمینان و اعتقادی نداریم چراکه سران آنها را اجرا کننده سیاستهای اسراییلی در منطقه و ترویج تفرقه در میان شهروندان میدانیم.
الشویکی در پایان خطاب به سران تمامی کشورهای اسلامی و عربی و تمامی آنانکه علیه دشمن اشغالگر اسراییلی طی سالهای گذشته جنگیده و تلاش کرده اند، اظهار کرد: فلسطین و قضیه آزاد سازی آن از اشغالگران اسراییلی موضوعی است که تنها متعلق به مردم آن نیست، تمامی ملتها «چه افغانستان چه عراق چه ایران» بایستی در راستای تامین امنیت آن گام بردارند چراکه تامین امنیت و آرامش این کشور تضمین کننده منافع تمام منطقه است.
وی گفتگوی خود با خبرنگار ما را با این آیه از قرآن به پایان رساند:
«وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم.»
هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آنها آماده سازید و (همچنین) اسبهای ورزیده (برای میدان نبرد)، تا به وسیله آن، دشمن خدا و دشمن خویش را بترسانید!
(سوره مبارکه الأنفال آیه ۶۰)
منبع: قدسنا
انتهای پیام/