به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جامبو با مرغ یا پاستا شلز نوعی پاستا خوشمزه است که ظاهری شبیه به پاستا شکم پر دارد. این غذای بانمک مناسب تولدها، مهمانیها و جشنهای خانوادگی است. مواد اولیه برای تهیه جامبو مرغ، پاستای صدفی بزرگ، مرغ، اسفناج، ادویهها و سبزیجات دلخواه است.
این مدل پاستا را میتوانید با هر خوراکی تازه و ارگانیگی که دوست داشتید پر کرده و روی آن را با پنیر بپوشانید. چند دقیقه در فر بگذارید و سپس همراه با سس، سالاد و نوشیدنی میل کنید.
سس مخصوص جامبو با مرغ
برای خوشمزهتر کردن جامبو با مرغ باید از سس مارینارا استفاده کنید. وقتی این سس به خرد پاستا و محتویات آن برود عطر و بوی خاصی بلند میکند که این غذا را لذیذتر از آنچه که هست میکند. برای درست کردن یک سس مخصوص جامبو با مرغ کافی است ۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ را داخل مخلوط کن قرار داده و پوره کنید. سپس آنها را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کرده و با پیاز سرخ شده و یک قاشق مربا خوری سیر تفت بدهید. به سس اجازه غلیظ شدن بدهید و سپس کمی سبزی معطر به آن اضافه کنید. سس مارینارا خوش عطر شما آماده است.
فوت و فن تهیه پاستا و ماکارونی
اگر خیلی در خوب درآوردن پاستا جامبو با مرغ ماهر نیستید حتما به توصیههای زیر عمل کنید:
۱- پاستا را زیر ده دقیقه بجوشانید.
۲- برای درست کردن سس مخصوص ماکارونی میتوانید یک قاشق غذاخوری از آب نمک ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کنید.
۳- بعد از مخلوط کردن سس با ماکارونی یک قاشق دیگر از آب شور ماکارونی و پاستا به آن اضافه کنید.
۴- میتوانید به جای افزودن نمک یک قاشق غذاخوری آبلیموی ارگانیک به آب پاستای در حال پخت اضافه کنید.
۵- برای افزایش سدیم غذا در هنگام سرو کمی پودر آویشن و ریحان خشک شده روی آن بریزید.
۶- برای اینکه رشتههای ماکارونی و پاستا به یکدیگر نچسبند باید از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید و به اندازه کافی در آن آب بریزید تا ماکارونی و پاستا فضای کافی برای چرخش آزادانه و پخت را داشته باشد.
مواد لازم
پاستا صدفی: حدود ۱۸ عدد یا ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا: ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۴ فنجان
تخم مرغ: ۱ عدد
اسفناج درشت خرد شده: ۲ فنجان
مرغ پخته و خرد شده: ۱ فنجان
پنیر پیتزا: ۲ فنجان
سس مارینارا: ۳ فنجان
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
مراحل پخت
فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود.
سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و کمی هم بزنید.
سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.
۱ فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید.
حدود ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. (عکسهای موجود در بالای صفحه)
پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سسها بچینید.
باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید.
سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.
روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/