به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک کره ای در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم:
۲ آرد ۲ لیوان
۳ بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
۴ وانیل ۱ قاشق چای خوری
۵ شکر ۳۵۰ گرم
۶ کره ۱۲۵ گرم
۷ آب جوش ۱ قاشق غذا خوری
۸ پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
من خودم همیشه کیک کرهای ساده دوست دارم بخاطر همینم تزیین نکردم و البته دو رنگ. چون اون قسمت کاکائوییش به خاطر ترکیبی که کره و کاکائو توی کیک ایجاد میکنه، بسیار خوش عطر و خوشمزه میشه طرز تهیه رو مینویسم دوست داشتید امتحان کنید✍
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. میتونین دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید.
سفیده رو میزنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (سافت پیک یعنی اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه).
زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید.
یک و نیم لیوان شکر بریزید.
اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید.
وانیل رو هم اضافه میکنیم.
این وانیلی که من اینبار استفاده کردم اسانس کره و وانیله.
کره باید به دمای اتاق رسیده باشه کره رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
مخلوط زرده رو به سفیده اضافه میکنیم.
اگه دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیدهها رو هم بزنید.
چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه.
آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.
فقط به اندازهای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید.
حالا قالب رو چرب کنید دو سوم مایع کیک رو درون قالب میریزیم بعد کاکائو رو روی باقی مخلوط الک میکنیم (البته اگه میخواید که کیکتون دو رنگ باشه).
بعد به آرامی مایع کیک کاکائوی رو هم داخل قالب بریزید بچهها زیادی مخلوطش نکنید که کل کیکتون کاکائویی میشه!
به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم.
واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت ۵۰ دقیقه باشه پس اگه از قالب رینگی استفاده میکنید ۵۰ دقیقه به بعد دیگه چکش کنید، تا کیکتون نسوزه.
بعد از پخت میذاریم کیک سرد شه و به راحتی از قالب جداش میکنیم.
بافت کیک کاملا اسفنجی و نرمه.
درسته که اسمش کیک کره ایه، ولی اصلا کیک چربی نیست.
منبع: کیک یار
انتهای پیام/
مشخص نکرده بودن چند عدد تخم مرغ لازم است