سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: به دلیل جلوگیری از ایجاد اضطراب در مردم، آمار ابتلا به ویروس کرونا در خوزستان تا اطلاع ثانوی اعلام نمی‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد ابول‌نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درخصوص علت توقف اعلام آمار مبتلایان به کرونا ویروس در خوزستان گفت: قطعا مصلحت‌هایی در جامعه وجود دارد و وزارت بهداشت مجبور است برخی مسائل را محدود کند.

او با بیان اینکه ما تابع سیاست‌های اعلامی شورای اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت هستیم، افزود: پس از اینکه این شورا دستور اعلام نکردن آمار را به استان‌ها ابلاغ کرد، ما نیز اطلاعیه‌ای در این زمینه صادر کردیم.

ابول‌نژادیان اظهار داشت: در یک بازه زمانی، اعلام آمار ابتلا برای این بود که نقش بازدارندگی داشته باشد، اما مشاهده کردیم که چنین نقشی نداشت، این در حالی است که کمتر از ۲۰ درصد مردم پروتکل‎‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و حدود ۸۰ درصد از مردم دستورالعمل‎‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه تذکرات و ارائه آمار نیز باعث نمی‌شود افرادی که پروتکل‎های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند دست از این کار بردارند، گفت: اعلام آمار کرونا تنها باعث ایجاد اضطراب در افرادی می‌شود که پروتکل‎های بهداشتی را رعایت می‌کنند. آنچه برای ما اهمیت دارد سلامت روحی، روانی و جسمانی جامعه است، بنابراین چنین تصمیمی گرفته شد و ما تابع تصمیمات هستیم و امیدواریم مردم نسبت به رعایت دستورات بهداشتی اقدام نمایند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اذعان داشت: روند موارد بستری در حد ثابت و با شیب ملایم رو به پایین بوده و آمار موارد سرپایی نیز مانند روز‌های گذشته است. اما مردم باید بدانند استفاده از ماسک برای کنترل شیوع کرونا حتی بیشتر از قرنطینه شهر‌ها اثرگذار است، بنابراین همه افراد در زمان مراجعه به سازمان‌ها، ادارات و اجتماعات باید از ماسک استفاده کنند. ولی باید یادشان باشد که استفاده از ماسک، جایگزینی برای شست‌وشوی دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری نیست.

ابول نژادیان تاکید کرد: استفاده از دستکش نیز برای عموم مردم نیاز نیست و تنها برای پرسنل درمانی توصیه می‌شود، زیرا استفاده از دستکش اطمینان کاذبی ایجاد می‌کند و باعث می‌شود مردم بیشتر به سطوح دست بزنند و احتمال آلودگی بالا می‌رود.

او بیان داشت: حدود ۲۰ هزار مورد ابتلا به کرونا در خوزستان وجود دارد که این افراد پس از بهبودی می‌توانند به شکرانه سلامت‌شان، به سازمان انتقال خون مراجعه کرده و خون اهدا کنند، زیرا می‌توانیم آنتی‌بادی موجود در پلاسمای خون آن‌ها را به بیماران بستری در بخش آی‌سی‌یو تزریق کنیم که کمک زیادی به بهبودی این بیماران می‌کند.

فرهاد ابول نژادیان با تاکید بر لزوم رعایت قرنطینه خانگی تصریح کرد: بیمارانی که تست‌شان مثبت تشخیص داده می‌شوند و قرنطینه خانگی می‌شوند، باید به اصول اخلاقی و علمی پایبند باشند و از منزل خارج نشوند، اما طبق بررسی‌ها، ۱۰ تا ۱۵ درصد این افراد علیرغم تعهدی که به ما می‌دهند، به دلایل مختلف از منزل خارج می‌شوند و در جامعه تردد می‌کنند.

او گفت: همچنان از سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای می‌خواهیم که از منزل خارج نشوند و با توجه به اینکه کرونا ویروس بین انسان و دام منتقل می‌شود، اگر فردی حیوان خانگی دارد نیز باید نکات بهداشتی را مدنظر قرار دهد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۷ تير ۱۳۹۹
گفتن آمار جزاسترس روحی روانی هیچی دیگه برامردم نداره لزومی نداره اعلام بشه
مردم پروتکل هارو رعایت کنند کاری به این چیزها هم نداشته باشن قرار نیست ازهمه چی سردربیاریم وباخبرباشیم حالا به فرض بگن کل مردم کرونا گرفتن چ دردی دوامیکنه جزاینکه اضطراب ونگرانی مردم بیشتریشه