به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، امید ابراهیمی، هافبک تیم ملی فوتبال ایران درباره دلیل انتقال خود به تیم یوپن بلژیک اظهار داشت: پس از شرایطی که برای من در تیم الاهلی قطر پیش آمد، با پیشنهاد تیم یوپن تصمیم گرفتم به این تیم بروم. خودم دوست داشتم تجربه خوبی در فوتبال اروپا کسب کنم. «ژوپیلرلیگ» بلژیک هم لیگ خوب و معتبری است. از عملکردم در یوپن خیلی راضی هستم و سرمربی و بازیکنان تیم هم از من راضی بودند. در ۱۸ بازیای که برای یوپن انجام دادم، شرایط خوبی داشتم.
او درباره منتفی شدن برگزاری ادامه رقابتهای لیگ بلژیک به دلیل شیوع ویروس کرونا بیان کرد: پس از شیوع این ویروس، مسئولان لیگ بلژیک تصمیم گرفتند این رقابتها را ادامه ندهند. این لیگ با سایر کشورهای اروپایی متفاوت بود. فقط یک هفته از بازیها باقی مانده بود و پس از آن باید بازیهای پلی آف را برگزار میکردیم. دلیل لغو بازیها را نمیدانم، اما در بلژیک و هلند تصمیم گرفتند این کار را انجام داده و سراغ برگزاری فصل جدید بروند.
هافبک ایرانی تیم یوپن درباره اینکه آیا مسائل مالی دلیل لغو رقابتها بود، توضیح داد: به صورت دقیق جزئیاتی که سبب این تصمیم گیری شد را نمیدانم، اما بعید است برگزاری بازیهای لیگ بلژیک به دلیل مسائل مالی لغو شده باشد. زمانیکه چنین تصمیمی گرفتند، شرایط بهداشتی و کرونا در بلژیک خوب نبود.
بیشتر بخوانید:
او درباره حفظ آمادگی بدنی اش با وجود در قرنطینه بودن گفت: من در این روزها لاغر شدم چرا که تمرینات خود را قطع نکرده ام. وقتی در بلژیک بودم طبق برنامه باشگاه هر روز تمرین کرده و گزارش آن را به باشگاه یوپن میفرستادم. حدود ۲ هفته است به ایران بازگشته ام و همچنان تمرینات خود را ادامه میدهم تا آمادگی ام برای فصل جدید حفظ شود.
ابراهیمی تصریح کرد: باشگاه برنامه تمرینی را برای بازیکنان در گروه مجازی میفرستاد و تمام بازیکنان موظف بودند تمرینات را هر روز انجام داده و گزارش آن را برای ۲ مربی بدنسازمان بفرستند. با این وجود پس از قطعی شدن لغو لیگ به تهران آمدم.
هافبک اسبق تیم استقلال درباره وضعیت دریافتی هایش از باشگاه یوپن پس از شیوع کرونا گفت: برخلاف خیلی از باشگاهها که تصمیم گرفتند حقوق بازیکنان را کسر کنند، بسیاری از باشگاههای بلژیکی هم چنین تصمیمی نگرفتند. باشگاه یوپن هم حقوق بازیکنان را کم نکرد، اما ما به اتفاق هم تیمی هایم تصمیم گرفتیم درصدی از قرارداد خود را برای کمک به بیمارستانی واقع در شهر یوپن، تقدیم کنیم. باشگاه برای کسر قرارداد هیچ فشاری به ما نیاورد و گفت تا روز آخر قراردادتان را پرداخت میکنم.
او درباره برنامه اش برای فصل آینده بیان کرد: یک سال از قراردادم با الاهلی قطر باقی مانده و اکنون بازیکن این تیم هستم. مدتی قبل هم مسئولان این باشگاه برای اعلام زمان حضورم در تمرینات الاهلی با من تماس گرفتند. فقط ۲ هفته است که به ایران آمده ام، اما میخواهم در اولین فرصت به دوحه رفته و به تیم الاهلی ملحق شوم.
هافبک تیم ملی فوتبال ایران درباره درخشش این تیم و خودش در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه توضیح داد: خاطرات شیرینی از آن جام جهانی دارم که همیشه دوست دارم درباره آنها صحبت کنم. وقتی مراکش را بردیم، مردم ایران خیلی خوشحال شدند. پس از قرعه کشی جام جهانی کسی از تیم ملی فوتبال ایران انتظار نداشت و همه تصور میکردند این تیم در مسابقات نتایج بدی بگیرد.
او افزود: مراکش، قهرمان جام ملتهای آفریقا بود و تیمهای اسپانیا و پرتغال هم نیازی به تعریف و صحبت ندارند. حدود ۵ ،۶ ماه قبل از شروع جام جهانی وقتی بازی تیمهای ما در لیگ برتر تمام میشد، به مرکز ملی فوتبال رفتیم و از همان زمان روحیه جنگندگی و مبارزه طلبی را در کادرفنی دیدیم. تمام تمرکز کارلوس کی روش و دستیارانش روی دیدارهای جام جهانی بود و از ۶ ماه قبل مدام بازی حریفان مان را آنالیز میکردند. هر هفته که به مرکز ملی فوتبال میرفتیم، بازیهای اسپانیا، پرتغال و مراکش را نگاه کرده و روی نتیجه گیری در جام جهانی ۲۰۱۸ متمرکز بودیم.
ابراهیمی ادامه داد: قبل از جام جهانی اردوی خوبی در ترکیه داشته و بازیهای تدارکاتی خوبی انجام دادیم. در شروع رقابتها انگیزه و جسارت فوق العادهای بین اعضای کادرفنی و بازیکنان وجود داشت و میخواستیم هر چه در توان داریم، برای گرفتن نتیجه ارائه بدهیم. خدا هم کمک کرد تا با دعای مردم و تلاش بازیکنان و کادرفنی، بهترین نتیجه تیم ملی در تاریخ جام جهانی کسب شود.
او افزود: با این وجود حسرت بزرگی در دل خودم ماند چراکه اعتقاد دارم حیف بود تیم یکدست مان با کادرفنی خوبش به مرحله بعد صعود نکند. با مقداری خوش شانسی میتوانستیم از آن گروه سخت به مرحله بعدی صعود کنیم، اما خوشحالیم مردم از تلاش همه جانبه ما در این رقابتها راضی بودند.
بیشتر بخوانید:
او درباره اینکه آیا برنامه کادرفنی تیم ملی در بازی با مراکش دادن توپ به حریف و استفاده از تک موقعیتها بود یا خیر، گفت: در بازیهایی که انجام دادیم، مراکش را حتی از پرتغال و اسپانیا هم قویتر دیدم. در ۱۵ ،۲۰ دقیقه اول بازی خیلی تحت فشار بودیم. برنامه ما دادن توپ به حریف نبود، اما برنامه داشتیم با گذشت مدتی از شروع این دیدار، به بازی مسلط شویم، اما مراکش از بازیکنانی در ترکیب خود استفاده میکرد که در تیمهای بزرگ اروپایی بازی میکنند و شرایط برای این تیم نسبت به ما راحتتر بود.
ابراهیمی تصریح کرد: با تلاش تمام بازیکنان توانستیم ۲۰ دقیقه اول بازی را کنترل کرده و رفته رفته به بازی مسلط شویم. با این وجود یکی از سختترین لحظههای عمر فوتبالی ام همان ۱۵۰ ،۲ دقیقه اول بازی با مراکش است چراکه حریف خیلی خوبی بود و مقابل اسپانیا و پرتغال هم بازیهای فوق العادهای انجام داد. بردن چنین تیمی نشان میدهد کار بزرگی انجام دادیم. حس خیلی خوبی پس از آن بازی داشتم و باز هم تاکید میکنم از نظر من مراکش از اسپانیا و پرتغال هم در آن رقابتها قویتر بود.
هافبک دفاعی تیم ملی ایران در بازی با مراکش درباره اینکه کدام بازیکن حریف او را بیشتر اذیت کرد، گفت: همه بازیکنهای مراکش در تیمهای بزرگ اروپایی بازی میکردند، اما فکر میکنم وینگر راست حریف یعنی «نورالدین آمرابات» بازی خیلی خوبی انجام داد. «حکیم زیاش» هم به عنوان بازیکن فوق العاده باتکنیکی که در تیم بزرگ آژاکس حضور داشت، مرا اذیت کرد، اما همیشه سعی کردم وظایف محوله از سوی کادرفنی را به بهترین شکل در زمین انجام بدهم. خدا را شکر میکنم از پس این وظایف برآمدم تا بتوانیم این حریف را شکست بدهیم.
او درباره موقعیتهای از دست رفته تیم ملی در دیدار با مراکش اظهار داشت: در همان نیمه اول بازی کریم انصاری فرد موقعیت خوبی داشت که توپ به پای او نگرفت. سردار آزمون، یک فرصت تک به تک را از دست داد و در ریباند آن موقعیت هم دروازه بان حریف ضربه علیرضا جهانبخش را به کرنر فرستاد. مقابل مراکش شانسهای گلزنی زیادی داشتیم و بی موقعیت نبودیم. گل به خودی بازیکن حریف هم حاصل فشاری بود که ما به مراکشیها آوردیم.
ابراهیمی درباره تکل استثنایی و مهار توپش در نیمه دوم بازی با مراکش گفت: خاطره ماندگاری از آن حرکت برای من مانده است. با آن تکل دنده ام شکست و همچنان اثر این شکستگی روی بدن من مشهود است. سرعت بازیکن مراکش (امین حارث) در آن صحنه از من خیلی بیشتر بود و با توجه به نزدیک شدن او به دروازه مان برای مهار توپش، راهی جز پرت کردن خودم نداشتم. وقتی تکل زدم، استوک کفش امین که آهنی بود روی دنده ام رفت و سبب شد دنده من دچار ترک خوردگی و در ادامه شکستگی شود. پس از آن نمیتوانستم نفس بکشم، اما ۱۰ دقیقه دیگر بازی کردم. به همین دلیل به کادر پزشکی تیم ملی گفتم با ادامه حضور من در زمین، تیم آسیب میبیند. به احسان حاج صفی و ۲ بازیکن دیگر تیم ملی گفتم دیگر نفس من بالا نمیآید و به دلیل فشاری که روی دنده هایم است نمیتوانم بدوم. گفتم باید مرا تعویض کنند. البته قبل از بازی با اسپانیا و پرتغال با آمپول بی حس کننده به زمین رفتم و توانستم بهترین عملکرد را داشته باشم.
ابراهیمی درباره فاصله تیم ملی فعلی کشورمان با تیم زمان جام جهانی ۲۰۱۸ گفت: بازیکنان هر ۲ تیم یکی هستند و به ندرت بازی کنی تغییر کرده است. با این وجود بازیکنان تیم ملی ۸ سال به کارلوس کی روش وابسته شده بودند و او هم عملکرد خوبی در تیم ملی به جا گذاشت. فکر نمیکنم کسی باشد که تواناییهای فنی کی روش را انکار کند. تمام بازیکنان تیم از عمق قلب شان این مربی را دوست داشتند و کی روش هم برای همه احترام قائل بود و بین بازیکنان تفاوت نمیگذاشت.
او افزود: کی روش فقط موفقیت تیم ملی را میخواست و به واقع تلاش میکرد. خودم دیدم او و کادرفنی اش شبانه روز برای رسیدن به هدف تلاش کردند. وجود کی روش برای تیم ملی نعمت بزرگی بود. در این ۸ سال بازیکنان را به هم نزدیک کرد و در آنها این روحیه را به وجود آورد که نمیتواند تفاوتی بین تیم ملی ایران با اسپانیا وجود داشته باشد.
ابراهیمی تصریح کرد: قبل از بازی با اسپانیا به ما گفت هرچند بازیکنان حریف بهتر از شما هستند، اما قول میدهم که ایران تیم بهتری از اسپانیا است. حریف فقط بازیکنان خوبی دارد، اما تیم خوبی نیست. او راست میگفت که ما تیم بهتری از اسپانیا هستیم چراکه تیم خوب و متحدی داشتیم.
او درباره ارزیابی اش از شرایط تیم ملی پس از جدایی کی روش گفت: پس از این اتفاق با تغییرات به وجود آمده اتحاد تیمی مان کمتر شد.
ابراهیمی درباره نگاه مردم بلژیک به مارک ویلموتس و اینکه آیا او برای جانشینی کی روش در تیم ملی ایران، انتخاب مناسبی بود یا خیر، توضیح داد: شناخت خاصی روی ویلموتس نداشتم و وقتی در بلژیک بودم صحبت خاصی با هم تیمی هایم درباره او نکردیم. در آن زمان ویلموتس سرمربی تیم ملی شده بود و پس از مدتی هم از این تیم جدا شد. با این وجود تجربه و روحیه کی روش و اعتماد به نفسی که به بازیکنان تیم ملی میداد، خیلی متفاوتتر از ویلموتس بود. وابستگی بازیکنان هم به کی روش و کادرفنی اش نسبت به دوره ویلموتس بیشتر بود.
او گفت: ویلموتس زمان کمی در ایران بود و نتوانست آنگونه که باید و شاید به تیم ملی کمک کند. در زمان ویلموتس بازیکنان چندان با هم متحد نبودند و همین امر سبب تزلزل تیم ملی شد. به همین دلیل نتوانستیم نتایج خوبی بگیریم و اکنون شرایط سختی داریم.
هافبک تیم ملی ایران درباره انتخاب دراگان اسکوچیچ به عنوان سرمربی جدید تیم ملی بیان کرد: من با این مربی کار نکرده ام، اما نفراتی که با او کار کرده اند، میگویند از لحاظ فنی شرایط خوبی دارد. حتی اسکوچیچ به بلژیک آمد و با ما دیدار کرد. او دنبال کمک کردن به تیم ملی است و میخواهد تیم ما را به جایگاه قبلی اش بازگرداند. امیدوارم او و بازیکنان تمام تلاش خود را انجام بدهند و همان تیمی باشیم که مردم انتظار دارند.
انتهای پیام/
اما به هر حال الان آقای اسکوچیچ سرمربی تیم ملی ماست و براش آرزوی موفقیت دارم