مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: از خصوصی سازی نباید بترسیم، چون افرادی داریم که بتوانند سرخابی‌ها را اداره کنند.

ناصر ابراهیمی مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در گفت‌وگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ازسرگیری رقابت‌های لیگ برتر اظهار داشت: از روز اول گفتم نمی‌شود با هیچ قانونی قهرمانی را به پرسپولیس بدهند. در کشور‌های دیگر هم کرونا وجود دارد، اما بازی‌ها دوباره آغاز شد و در بسیاری از کشور‌ها اجازه ندادند بازی‌ها نیمه تمام بماند.

پرسپولیس ۹۰ درصد راه قهرمانی را رفته است

ابراهیمی ادامه داد: حالا ممکن است تاریخ شروع مسابقات در همه کشور‌ها متفاوت باشد، اما امکان ندارد که بازی‌ها را در کشور‌هایی مثل ایتالیا و انگلیس تعطیل کنند. اگر فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا همه چیز را تعطیل کردند، آن وقت می‌شد از تعطیلی لیگ ایران هم حرف زد. خودم پرسپولیسی هستم و می‌دانم که پرسپولیس ۱۰ امتیاز از رقبایش جلو است و حدود ۹۰ درصد راه قهرمانی را رفته است.

قهرمانی شدن یا نشدن پرسپولیس به هنر گل‌محمدی ارتباط دارد

او با اشاره به اختلاف امتیاز به وجود آمده بین تیم فوتبال پرسپولیس با دیگر رقبا گفت: با شروع بازی‌ها و اینکه پرسپولیس می‌تواند قهرمان لیگ شود یا نه، به هنر مربی تیم ارتباط خواهد داشت. ۴۸ سال مربی بودم و این چیز‌ها را می‌دانم. در انگلیس هم لیورپول اختلاف خیلی زیادی با دیگر تیم‌ها دارد، اما آن‌ها ادامه مسابقات را جدی می‌گیرند. امیدوارم یحیی گل محمدی تفاوت ۱۰ امتیازی پرسپولیس با رقبا را به ۱۵ امتیاز تبدیل کند.

تغییرات زیاد مدیران عامل در پرسپولیس یعنی نابسامانی!

ابراهیمی بیان داشت: ۲۰ سال پیش گفتم اگر همین راه را بخواهیم طی کنیم، قطعا به بن بست می‌رسیم. وقتی می‌بینیم راهی که وزارت ورزش در این سال‌ها طی کرده و بالای ۲۰ مدیرعامل را در همین چند سال برای پرسپولیس تغییر داده، به این می‌گوییم نابسامانی! وزارت ورزش باید جوابگوی این موضوع باشد. مگر می‌شود یک مدیرعامل پس از ۳ ماه تغییر کند؟ کدام مدیرعامل می‌تواند در ۳ ماه کاری انجام دهد؟ فوتبال را در دراز مدت از بین برده ایم.


بیشتر بخوانید: منزوی: مشکل استقلال با "عابر بانک‌ها" برطرف نمی‌شود/ اصلا استراماچونی را ندیدیم که بفهمیم مشکلش چیست


مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران بیان کرد: باشگاه‌های قدیمی تهرانی مثل برق، هما، بانک‌ملی، دارایی و ... سالی ۱۰ بازیکن به فوتبال ایران معرفی می‌کردند. شاهین به تیمی معروف بود که خودش بازیکن تربیت می‌کرد. در این سال‌ها یکی از مدیرانی که خیلی فرصت برای کار کردن پیدا کرد، رویانیان بود که فقط ۲ سال اجازه کار کردن پیدا کرد. مدیر اگر موفق باشد یا نباشد، در فوتبال ایران تغییر می‌کند.

در رده‌های پایه مربیان از جیب خودشان برای تیم‌ها آب معدنی تهیه می‌کنند

او تصریح کرد: سیاست مدیران ارشد ورزشی در ایران خیلی خوب نیست. استقلال هم مثل پرسپولیس مدیران زیادی در این سال‌ها داشته است. در رده‌های پایه می‌دانم که مربیان از جیب خودشان برای تیم‌ها آب معدنی تهیه می‌کنند. ترکیه چندین سال پیش خودش را از آسیا جدا و به اروپا اضافه کرد. بزرگان ورزش آن کشور به باشگاه بزرگ ترکی مثل گالاتاسرای، بشیکتاش و بقیه تیم ها، ورزشگاه و وام دادند و تیم‌ها را خصوصی کردند. ما هم باید این کار را بکنیم.

چرا از خصوصی سازی می‌ترسیم؟

وی درمورد خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس خاطرنشان کرد: چرا از خصوصی سازی می‌ترسیم؟ اگر قرار باشد علی پروین بخواهد پرسپولیس را بخرد باید از او بترسیم؟ امثال پروین و عابدینی خودشان می‌توانند تیمی مثل پرسپولیس را بچرخانند. متاسفانه اتاق فکری تشکیل نمی‌شود و هر کسی به بزرگان ورزش ما هر پیشنهادی بدهد، آن‌ها باور می‌کنند. حرف‌های من انتقاد سازنده است پس چرا باید به چنین جایی برسیم. یواش یواش داریم به زنگ تفریح اعراب تبدیل می‌شویم.


بیشتر بخوانید: نماینده مجلس: باید هرچه سریعتر استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند


در این سال‌ها با ویدئو بازیکن به ایران آوردیم

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درمورد قانون جدید منع جذب بازیکن خارجی در این باشگاه و استقلال تاکید کرد: این مورد نیاز به بررسی بیشتری دارد. آنقدر دلال‌ها بازیکنان درجه ۳ و ۴ به فوتبال ایران آوردند که کار به اینجا رسید. سید جلال حسینی می‌خواهد از فوتبال خداحافظی کند، باید بازیکن خارجی که می‌آوریم از حسینی هم بهتر باشد و هم در دنیا مطرح باشد. در این سال‌ها با فیلم و ویدئو بازیکن به ایران آوردیم.

با قانون منع جذب بازیکن خارجی در سرخابی‌ها مخالفم

ابراهیمی درباره ارزیابی اش از این قانون و اینکه آیا با این طرح موافق است، گفت: خیر من با این قانون هم موافق نیستم. مگر رئال مادرید مجبور به رعایت چنین قانونی است. البته باید به سازندگی در فوتبال توجه کنیم تا بتوانیم فوتبالیست صادر هم بکنیم. من در کانون مربیان بودم و از قرارداد‌ها خبر دارم. از قرارداد میلیاردی بازیکنان، همه مبلغ به خودش نمی‌رسد و در نتیجه بازیکن راهی کشور‌های خلیج فارس می‌شود. چرا امید ابراهیمی سال هاست که در قطر بازی می‌کند؟ فوتبالیست‌ها هم باید به فکر آینده شان باشند.

استعدادیابی هزینه می‌خواهد و کسی به سراغش نمی‌رود

وی بیان کرد: سال در تیم‌های پایه به استعدادیابی مشغول بودم. الآن کسی حاضر است سراغ استعدادیابی برود؟ چون این کار هزینه می‌خواهد. یک زمین فوتبال بخواهید برای یک ساعت کرایه کنید، مبلغ سنگینی باید پرداخت کنید و همه استعدادیاب‌ها کارشان را رها کردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۵:۲۶ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
ما ترسی نداریم //
آخرین اخبار