به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی ونیزی که خود ونیزیها به آن، شیرینی انگشتی هم میگویند، به راحتی آماده میشود . تردی و نازکی و از طرفی حجم بالای کره که در مواد اولیه آن است، شما را به یکی مشتریان همیشگی آن تبدیل میکند، به قولی این شیرینی در دهان شما آب میشود. با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم که در کمتر از ۴۰ دقیقه یک شیرینی نوروزی خانگی آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ونیزی
کره پاستوریزه ۲۲۵ گرم
آرد ۲۲۵ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
عصاره وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شکلات چیپسی به میزان لازم برای تزئین شیرینی
طرز تهیه شیرینی ونیزی
قبل از هر کاری فر را در دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید تا گرم شود. کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا با دمای اتاق هم دما شود، سپس کره نرم شده را در یک طرف بزرگ بریزد، پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را آنقدر سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود و به غلظت بالایی برسد. زمانیکه ترکیبی یک دست داشتید، هم زدن را متوقف کنید.
آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید و سه بار الک کنید. حالا نوبت آن است که موادتر و خشک شیرینی ونیزی را مخلوط کنید. ترکیب را به خوبی هم بزنید تا در نهایت خمیری نرم و یکدست داشته باشید.
خمیر را داخل قیف بریزید و از ماسوره ستارهای شکل استفاده کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر شیرینی را با فاصله مناسب روی کاغذ بریزید. (اینکار را با توجه به شکل نهایی شیرینی ونیزی انجام دهید).
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شیرینیهای خوشمزه آماده شوند.
بعد از ۲۰ دقیقه آنها را از فر خارج کنید تا خنک شوند. پس از سرد شدن شیرینیها، به تزیین آنها میرسیم. در این مرحله شکلاتهای چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید و به آرامی یک طرف شیرینی را به شکلات آغشته کنید.
آنها را روی توری بچینید تا شکلات اضافه بچکد و خنک شود. حالا شیرینی شما آماده است تا در کنار چای یا هر نوشیدنی دیگری سرو شود.
نکته
تا زمانیکه شکلات روی شیرینی گرم است میتوانید پودر نارگیل، پودر پسته، ترافل و… برای تزئین استفاده کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای شکلات آب شده انواع مارمالاد و مربا مانند مربا آلبالو و مربای توت فرنگی را روی بعضی از شیرینیها بریزید تا طعمهای مختلف داشته باشید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/