رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس از هدف‌گذاری ١٩٠٦ میلیون دلاری در بخش صادرات کالاهای غیرنفتی این استان در سال ٩٩، خبر داد و ابراز امیدواری کرد که شاهد تحقق این هدف با توجه به شیوع کروناویروس باشیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمیدرضا ایزدی در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی فارس، با بیان اینکه صادرات کالاهای غیرنفتی این استان سال ٩٨ نسبت به سال قبل از آن بیش از ١۶ درصد رشد داشته است، گفت: سال ٩٧ صادرات ناخالص استان فارس بیش از یک میلیارد و ٣۶۴ میلیون دلار بود که در سال ٩٨ به یک میلیارد و ۵٨۵ میلیون دلار افزایش یافته است.

رئیس سازمان صمت فارس همچنین در خصوص صادرات از مبدا گمرکات استان نیز افزود: صادرات از مبدا گمرکات فارس در سال ٩٨ نزدیک به ۴٠ درصد رشد داشته و از ٢٩٢ میلیون دلار در سال ٩٧ به بیش از ۴٠٧ میلیون دلار در سال ٩٨ رسیده است.

ایزدی همچنین گفت: کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی ضمن بررسی مسائل و مشکلات پیش روی تجارت، صادرات، واردات، پایانه‌های مرزی، گمرکات و ... در ساختار قانون، باید برای حل مشکلات با استفاده از پیشنهادات بخش خصوصی راهکار ارائه دهد تا دبیرخانه نیز اجرای مصوبات را بصورت جدی و دقیق پیگیری کند.

او برگزاری دوره‌های بازاریابی حرفه‌ای را در معرفی و صادرات محصولات به کشورهای هدف، ضروری دانست و بیان کرد: واحدهای تولیدی کوچک نیز می‌توانند با تجمیع تحت عنوان یک شرکت صادر کننده به امر صادرات محصولات خود مبادرت کنند.

رئیس سازمان صمت فارس یادآور شد: شمش فولاد، کود اوره، خدمات گردشگری، عصاره شیرین بیان، کنسانتره سرب و روی، میوه وتره بار، حبوبات، مصنوعات پلاستیکی، محصولات شیمیایی، محصولات لبنی، رزین‌ها، فرش و ... عمده محصولات صادراتی غیرنفتی استان فارس بوده است.

مدیرکل گمرکات استان فارس نیز با ارائه گزارش صادرات کالاهای غیرنفتی و با اشاره به اینکه از اوایل اسفند شاهد بسته شدن مرزهای زمینی و هوایی بودیم، گفت: با توجه به شرایط حاکم بر جهان، اسفندماه ٩٨ با کاهش ٢٥ درصدی در صادرات غیرنفتی از فارس نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن مواجه بودیم.

رحیمی با بیان اینکه اسفند سال ۹۸ صادرات فارس به ۳۵ میلیون دلار تنزل یافت، خاطرنشان کرد: در فرودین امسال با کاهش ۲ درصدی میزان صادرات کالاهای غیرنفتی فارس مواجه بودیم؛ حجم صادرات فارس در اردیبهشت امسال کاهش نداشته و خرداد ماه هم روند رو به رشدی را شاهد هستیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.