در این مطلب دستورالعمل تهیه مرغ کاری را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

روش تهیه مرغ کاری سریع و آسانبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور تهیه مرغ کاری بسیار کاربردی است. این دستور سنتی مرغ کاری نیست، ولی ساده‌ترین روش پخت می‌باشد و بسیار لذیذ است. این دستورالعمل را دنبال کنید تا طرز تهه‌ی یک مرغ کاری خامه‌ای را یاد بگیرید.

مواد لازم

۹۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
۲ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری پودر کاری
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
۱ قوطی خامه یا شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
¾ پیمانه ۱۸۰ میلی لیتر آب
½ قاشق چایخوری ادویه‌ی گرام ماسالا به دلخواه
گشنیز خرد شده برای تزیین

طرز تهیه:

۱. در تابه‌ی بزرگی روغن بریزید. پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و با حرارت متوسط، تا زمانی که پیاز‌ها طلایی شوند، تفت دهید. هرازگاهی هم بزنید که نسوزد.
۲. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند سیر له شده و زنجبیل را به آن‌ها اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پخته شوند. حالا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و تا زمانی که گوجه‌ها نرم شوند بپزید. پودر کاری را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید. اکنون سینه‌ی مرغ را اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. ۵ دقیقه بپزید تا مرغ‌ها طلایی شوند. درب تابه را بگذارید و بگذارید به مدت ۲-۳ دقیقه بپزد. سپس آب را اضافه کرده، در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه مواد پخته شوند.
۳. در این مرحله خامه یا شیر نارگیل را اضافه کنید، ادویه‌ی گرام ماسالا و نمک بریزید، هم بزنید و تا زمانی که مواد به قوام بیایند بپزید.
این غذای خوشمزه را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.