سرهنگ رجبی در خصوص پیامد‌های مخرب ناشی از نصب نرم‌افزار‌های ناشناس و سرقت اطلاعات شخصی کاربران توضیحاتی داد.

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت:کاربران سایبری با مراجعه به لینک‌ها و یا نصب نرم افزار‌های ارسالی از طرف افراد ناشناس امکان دسترسی به اطلاعات ذخیره شده بر روی سیستم خود را به آن‌ها می‌دهند.

وی افزود: در واقع مهاجمان سایبری می‌توانند از این طریق و به راحتی کنترل سیستم قربانی را در دست بگیرند و بدون اطلاع کاربر از اطلاعات شخصی کاربران که در دسترس آن‌هاست، سوءاستفاده کنند.

سرهنگ رجبی تصریح کرد: ساده‌ترین راه برای اینکه کاربران در این رابطه در دام کلاهبرداران نیفتند این است که به راحتی تن به دریافت نرم افزار‌های بی نام ونشان و نصب آن‌ها نکنند و به هر لینک دریافتی اعتماد نداشته و آن‌ها را پیگیری نکنند.

وی افزود: کاربران باید قبل از نصب اپلیکیشن و نرم افزار‌ها و در ادامه استفاده از آن، نسبت به ایمن بودن برنامه‌ها اطمینان حاصل کنند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک به کلاهبرداری در فضای مجازی، مراتب را به سایت پلیس فتا گزارش دهند تا به سرعت به پرونده‌ها رسیدگی شود.

انتهای پیام/


بیشتر بخوانید: هشدار پلیس فتا به شهروندان؛ کد بورسی‌ خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید

بیشتر بخوانید: کلاهبرداری اینترنتی تحت عنوان رجیستری تلفن همراه


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار