سرهنگ محمد علی رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فتا ناجا در گفتوگو خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: یکی از روشهای کلاهبرداری توسط مجرمان سایبری درج آگهیهای کذب و غیر واقعی در سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی است.
وی افزود: برخی از کاربران به دلیل قیمت مناسب، بنا به نیازهایشان مجذوب این آگهیها شده و مبلغی را به عنوان بیعانه پرداخت میکنند که متأسفانه کلاهبرداران پس از دریافت وجه از پاسخگویی به تماس مالباختگان امتناع میکنند.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: پس از تصویب و اجرای طرح اقدام ملی مسکن توسط وزارت راه و شهرسازی و با توجه به اعلام کد رهگیری به برخی از ثبتنام کنندگان ممکن است سودجویان با سوءاستفاده از آن اقدام به کلاهبرداری کنند.
وی با اشاره به اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی، افزود: برگه پرینت ثبتنام اولیه طرح اقدام ملی مسکن ارزش معاملاتی ندارد و خرید و فروش آن غیرقانونی است و ثبتنام در سامانه طرح ملی مسکن به معنای عضویت یا تخصیص واحد نیست و چه بسا پس از بررسی شرایط قانونی فرد ثبتنام کننده غیر واجد شرایط تشخیص داده شود.
به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فتا ناجا مدارک برگه پرینت ثبتنام اولیه طرح اقدام ملی مسکن از جمله کد رهگیری و غیره فاقد هرگونه ارزش است، بنابراین خرید و فروش آن فقط باعث از بین رفتن سرمایه خریدار است.
بیشتر بخوانید: کلاهبرداری اینترنتی تحت عنوان رجیستری تلفن همراه
بیشتر بخوانید: هشدار پلیس فتا به شهروندان؛ کد بورسی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید
انتهای پیام/