اعلام ۳۷ موقعیت عملیاتی برای استقرار دکل‌های حفاری از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اعلام شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حمیدرضا خوش آیند معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری گفت: متعاقب توافقات و هماهنگی‌های به عمل آمده با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۳۷ موقعیت عملیاتی جدید برای استقرار دکل‌های حفاری این شرکت تعیین و اعلام شد.

او افزود: در زمان حاضر با آماده شدن این موقعیت‌ها و انجام مراحل آماده سازی و تست‌های ایمنی و فنی، ۲۳ دستگاه حفاری سنگین و سبک ناوگان حفاری این شرکت در محل‌های تعیین شده مستقر و عملیات حفاری را آغاز کردند و ۷ دکل در مراحل اثبات یا جابجایی قرار دارند.

خوش آیند با بیان اینکه این دستگاه‌ها به منظور عملیات حفظ و نگهداشت تولید طبق برنامه وارد مدار عملیات می‌شوند، اظهار کرد: کار آماده سازی لوکیشن (محل استقرار دکل) ۷ دستگاه حفاری دیگر نیز در دست اجرا است و با مهیا شدن محل نصب و تمهیدات پیرامونی از جمله بازسازی جاده‌های دسترسی، آماده سازی محوطه، خط انتقال آب، تجهیزات سرچاهی، برداشتن سازه‌های حفاظتی و ... که مستلزم صرف حداقل یک ماه زمان است، این دکل‌های آغاز بکار می‌کنند.

این مقام مسئول به مطالب منتشره در خبرگزاری‌ها و متعاقب آن نقل در سایت‌ها و فضای مجازی اشاره و همکاری‌های مشترک میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران را در امر تولید نفت و گاز یادآور شد و بیان داشت: جابجایی یک دکل حفاری مراحل تخصصی ویژه‌ای دارد و مستلزم هماهنگی‌های درون و برون سازمانی است.

او تصریح کرد: افزون بر تست‌های تجهیزات، ادوات و ماشین آلات قبل از نقل و انتقال، این تجهیزات با استفاده از افزون بر ۱۲۰ دستگاه خودرو‌های کشنده سنگین و فوق سنگین از یک منطقه عملیاتی به منطقه دیگر جابجا و مجدد نیاز به مونتاژ و برپایی دارد که بسته به موقعیت، مسافت، جاده دسترسی (اسفالته یا شوسه) و مناطق مسطح یا سخت گذر، کاری زمان بر و مدت زمان جابجایی تابع شرایط موقعیت عملیاتی بوده که ممکن است گاهی تا یک ماه هم زمان صرف شود.

حمیدرضا خوش آیند ادامه داد: این شرکت جهت تنویر افکار عمومی و دست اندرکاران رسانه‌های جمعی که پی جوی این مقوله هستند و تاکید بر اینکه برخی مطالب که نسبت به انتشار آن مبادرت می‌ورزند به دور از واقعیت و عاری از حقیقت است.

او در ادامه افزود: هم اینک دستگاه‌های حفاری ۸۶، ۴۷، ۴۴، ۲۵، ۴۱، ۹۴، ۸۰، ۶۴، ۶۳، ۵۹، ۳۹، ۳۸، ۲۹، ۲۴، ۵۱، ۷۹، ۵۲، ۲۳، ۲۱، ۵۰، ۹۱، ۸۷، ۸۳، ۷۰، ۵۳، ۵۵، ۶۸، ۸۵، ۲۲ و ۷۸ فتح در حال عملیات حفاری، اثبات و یا جابجایی به موقعیت تعیین شده در گستره فعالیت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب هستند و دکل‌های ۸۸، ۴۶، ۴۵، ۶۲، ۷۵، ۷۱ و ۹۳ فتح در انتظار آماده سازی لوکیشن هستند که به محض اعلام آن شرکت در نزدیکترین زمان ممکن نسبت به انتقال، برپایی و شروع بکار دکل اقدام خواهد شد.

خوش آیند اظهار کرد: ۴ دکل ۳۴، ۳۶، ۵۸ و ۶۶ فتح نیز بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در دیگر پروژه‌های شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرند که هم اکنون دستگاه حفاری ۳۴ فتح در حال تست‌های عملیاتی جهت انتقال و شتاب بخشی به پروژه ۷حلقه چاه در میدان نفتی گچساران و پیوستن به دستگاه حفاری ۲۷ فتح می‌باشد.

این مقام مسئول ضمن تقدیر از توجه رسانه‌های جمعی به اخبار حوزه نفت و انرژی، گفت: شرکت ملی حفاری ایران همواره آمادگی کامل برای پاسخگویی به پرسش‌های اصحاب رسانه را دارد و از سویی انتظار بر این است که دست اندرکاران رسانه با نقد منصفانه، ارایه آمار‌های صحیح، مستند و منطبق بر واقعیت‌ها را به مخاطبان هوشمند خود انتقال دهند.

انتهای پیام/گ

برچسب ها: دکل حفاری ، تولید نفت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.