معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت:نخستین زنجیره تامین و تولید گوشت بوقلمون کشور با ۳۵ واحد تولیدی در استان زنجان فعالیت دارد.

تکمیل زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در زنجانبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ صادقی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: تکمیل زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در زنجان نخستین زنجیره تامین و تولید گوشت بوقلمون کشور با ۳۵ واحد تولیدی در این استان فعالیت دارد.

صادقی افزود: استان زنجان با تولید بیش از ۱۰ درصد گوشت بوقلمون مصرفی یکی از قطب‌های تولید این محصول در کشور به شمار می‌رود.

او گفت: واحد‌های پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۲۱۵ هزار و ۱۰۰ قطعه در هر دوره فعالیت دارند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان می‌گوید: واحد بزرگ تولیدی هندوشکای زنجان قرارداد عرضه ماهانه ۷۰ هزار قطعه به کشتارگاه‌های طیور داخل و خارج از استان را دارد که تکمیل و راه اندازی خط کشتار بوقلمون مالکیتی این شرکت در دست اقدام است.

صادقی افزود: تکمیل ناوگان حمل و نقل تخم نطفه دار، جوجه و بوقلمون زنده با ۲ هزار و ۸۲۰ قطعه، گوشت بوقلمون با ۴۴ تن از طریق کامیونت یخچال دار از دیگر اقدامات این واحد تولیدی برای تکمیل زنجیره تولید بوقلمون است.

او گفت: این واحد برای اولین بار با کارخانه کنسروسازی مازندران برای کنسرو گوشت بوقلمون در طعم‌های مختلف قرارداد منعقد کرده است و محصول خود امسال روانه بازار کرده است.

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، این واحد تولیدی علاوه‌بر اقدامات بیان شده با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام استان زنجان، روزانه به قطعه بندی بوقلمون با پنج تن ظرفیت اقدام می‌کند.
 
 
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.