در این مطلب طرز تهیه پاند کیک لیمو و بلوبری ریکوتا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه بلوبری ریکوتا در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

پاند کیک لیمو و بلوبری ریکوتا بسیار نرم، مرطوب، سبک و پر از عطر و طعم است. آنچه که شما نیاز دارید یک کاسه، مقداری مواد اولیه و ۱۰ دقیقه کار است برای داشتن چنین کیک خوشمزه‌ای.

مواد لازم:
۲۵۰ گرم شکر
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری نمک
۳ عدد تخم مرغ
۱۱۵ گرم کره همدمای محیط
۱۸۵ گرم پنیر ریکوتا
۲۰۰ گرم شکر
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری زست لیمو
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲۰۰ گرم بلوری
۱ قاشق غذاخوری پودر شکر برای تزئین

طرز تهیه
فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید. قالب لوف را چرب و آردپاشی کرده.

در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر. پنیر ریکوتا را ترکیب کنید تا یکدست شود. تخم مرغ‌ها را هم اضافه کنید، هم بزنید تا بخوبی ترکیب شوند. زست لیمو، آب لیمو، عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنیدتا ترکیب شود.

نمک آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

بلوبری‌ها را اضافه کنید.

خمیر را درون قالب بریزید.

حدوداً ۶۰-۷۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از ۴۰ دقیقه پخت، با فویل آلومینیومی بپوشانید تا از قهوه‌ای شدن آن جلوگیری شود. بگذارید ۱۰ دقیقه روی یک پایه فلزی خنک شود. سپس ازقالب درآورده و بگذارید کاملاً خنک شود. روی کیک را پودر شکر بپاشید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.