به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کلت توت فرنگی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
گلت توت فرنگی دسر زیبا و خوشمزهای که بعد از هر وعده غذایی مناسب است. البته اگر از دوستداران توت فرنگی هستید این دسر قطعا گزینه مناسبی برای شماست.
مواد لازم:
مواد لازم کراست
۱۸۰ کرم آرد
۱۱۰ گرم کره سرد خرد شده
۶ گرم شکر
۱ گرم نمک
۴-۶ قاشق غذاخوری آب یخ
مواد لازم فیلینگ:
۴۰۰ گرم توت فرنگی تازه
۵۰ گرم شکر
زست یک عدد لیمو
۶ گرم نشاسته ذرت
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ عدد تخم مرغ برای رومال
طرز تهیه
در یک کاسه آرد شکر کره و نمک را باهم مخلوط کنید.
کره و آرد را مخلوط کنید و کره را با چنگال در آرد فشار دهید تا وقتی که کاملا مخلوط شوند.
کم کم ۴ قاشق از آب یخ را اضافه کرده و هم میزنیم درصورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق دیگر از آب اضافه کنید. زمانی که آب کاملا مخلوط شد خمیر را ورز دهید. خمیر را کاملا در پلاستیک پوشانده و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
توت فرنگیها را به ۲ تا ۳ تیکه خرد کنید. درون یک کاسه بزرگ بریزید. شکر، نشاسته ذرت، پوست لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
فر را تا ۲۰۰ درجه سانتیگرادگرم کنید.
خمیر را در یک ظرف آردپاشی شده به قطر ۳۰ تا ۳۵ سانتی متر باز کنید.
توت فرنگیها را در دایرههایی که از مرکز خمیر شروع میشوند، بگذارید، و خمیر را با آرامی روی توت فرنگیها بیاورید و کاملا بپوشانید. تخم مرغ زده شده را با فرچه روی خمیر بمالید.
در فر حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا زمانی که روی خمیر طلایی شود بگذارید.
منبع: شفان
انتهای پیام/