محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در گفتوگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تمامی طرح های نیمه کاره مسکن مهر امسال به اتمام میرسد، گفت: ۶۶ هزار واحد نیمه تمام مسکن مهر در کشور باقی مانده که تا پایان شهریور و ابتدای مهر امسال به بهره برداری می رسد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر به مردم تحویل داده شده است، گفت: سالیانه به طور متوسط ۲۵ هزار واحد مسکن مهر آماده بهره برداری می شود و بخش عمده ای از این واحدها در مراحل نازک کاری و ساخت محوطه هستند.
اسلامی یادآور شد: ۶۶ هزار واحد مسکن مهر در مراحل اتمام کار از جمله فوندانسیون و اسکلت قرار دارد که برخی از آنها به دلیل مشکلات پیمانکاران باقی مانده که به زودی این واحدها هم به مرحله تحویل می رسد.
اسلامی با بیان اینکه حدود ۷۰ هزار واحد مسکن مهر به دلیل مشکل حقوقی در شهرهای مختلف باقی مانده است، گفت: به زودی با همکاری دستگاه های مختلف مشکلات ساخت این واحدها برطرف و سرعت ساخت این واحدها افزایش می یابد.
اسلامی همچنین درباره افزایش ۲۰ میلیون تومانی مسکن مهر پردیس، گفت: پرداخت این ۲۰ میلیون تومان مانع سوداگری و دلالی می شود و این افزایش قیمت مشمول متقاضیان اول و هدف واحدهای مسکن مهر نمی شوند.
او ادامه داد: با توجه به افزایش سوداگری در این منطقه سعی شده با اجرای این طرح دلالی را در بازار مسکن مهر پردیس از بین ببریم.
وزیر راه و شهرسازی درباره تعاونی هایی که برای متقاضیان مسکن مشکلساز شدهاند، گفت: برای حل مشکل تعاونی های مسکن تاکنون با قوه قضاییه مکاتبات بسیار زیادی انجام شده و همچنین طبق تعاملاتی که با وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی صورت گرفته به زودی احکامی درباره تعاونیهای متخلف صادر و مشکلات آنها برطرف خواهد شد.
اسلامی اظهار کرد: باید از ظرفیت تعاونی هایی که در حوزه مسکن خوشنام هستند برای ساخت و ادامه پروژه های مسکن استفاده کنیم.
این عضو کابینه دوازدهم با اشاره به اینکه بازار مسکن با ایجاد نوسان بازارهای موازی تحت تاثیر قرار می گیرد، گفت: تمام تلاش ما آن است که بتوانیم جامعه هدف و متقاضیان واقعی را شناسایی کنیم و تا از طریق تعریف پروژه مسکن بتوانیم آنها را صاحب خانه کنیم.
اسلامی توضیح داد: در سامانه طرح اقدام ملی مسکن و طی ۲ مرحله یک میلیون و ۶۰۰ هزار متقاضی برای مسکن ملی ثبتنام کردند که از طریق آن تمامی متقاضیان واقعی مسکن شناسایی شده اند و تنها تعداد انگشت شماری از متقاضیان مسکن در این طرح ثبت نام نکرده اند.
او با اشاره به اینکه از یک میلیون ۶۰۰ هزار متقاضی تنها ۸۰۰ هزار نفر واجد شرایط بودند، گفت: ما برای این متقاضیان پروژه مسکن و زمین در شهرهای مختلف تعریف کردیم و از ماه آینده هم واحدهای ساخته شده واگذار و اراضی در نظر گرفته شده در شهرهای مختلف به افراد و سازندگان تحویل داده می شود. این طرح در قالب تفاهم نامه های سه جانبه بین نظام مهندسی کشور، دستگاه مجری یا سازنده و وزارت راه و شهرسازی، ساخت این پروژه واحدها انجام می شود.
او ادامه داد: متقاضیان معرفی شده میتوانند آورده خود را تکمیل و واحد را تحویل بگیرند.
اسلامی بیان کرد: همچنین در قالب این طرح برای تعدادی از متقاضیان واقعی شناخته شده در شهرهای مختلف اراضی تعریف شده و در بسیاری از مناطق هم ساخت این پروژه آغاز شده است.
او با بیان اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن و شناسایی متقاضیان واقعی بهترین پاسخ به نیاز جامعه برای بازار مسکن است، اظهار کرد: تعدادی از متقاضیان تمایل دارند که مستاجر باشند و این شرایطی است که ما تعیین نمیکنیم چرا که تعیین قیمت بازار مسکن در دست دولت نیست و تا زمانی که نوسان و تحولات قیمتی در بازار ارز وجود داشته باشد شرایط این گونه خواهد بود.
اسلامی تاکید کرد: بازار مسکن هم همانند سایر کالاها از بازار ارز تاثیر می گیرد و این خود مردم هستند که باید مانع افزایش و ایجاد حباب قیمتی شوند.
وزیر راه وشهرسازی در پایان گفت: زمانی که قیمت یک کالا گران می شود مردم نباید خریداری کنند تا ارزان شود و این تنها راه مقابله با گرانی کالاست. بهترین راهکار برای ترکیدن حباب های قیمتی در بازار مسکن و کاهش قیمت خریداری نکردن مردم است.
انتهای پیام/
واقعا وضعیت اجاره مسکن داغون هست….
بخدا قسم اجاره و رهن رو هربنگاه ملکی میرویم نسبت به سال گذشته دوبرابر تا سه برابر بیشتر میگن اخه ما مردم با این وضعیت گرونی و اقتصادی چجوری میتونم رهن و اجاره خودم در بهترین حالت دوبرابر کنیم.
به هرکی میپرستید صدای مارو به گوش مسولین برسونید.
بخدا یکی از علت های وضعیت داغون مسکن این سایت های اینترنتی که هرکی رسیده برای خودش قیمت فضایی تعین کرده.
لطفا پیگیری کنید
اصلا روی چیه ما حساب کردین ؟ ما نون نداریم بخوریم پول خونه رو از کجا بیاریم
شماراست میگی !
بیشتر دارند تاوان دلالان وپولدارهارا نباید افراد ضعیف بپردازند
ضمنا مشکل ضاامن راحل کنیدوسندراتاپایان انقضای وام دراختیارعمران بگیرید قطعا همه مشکلات سریع حل میشود
چون پیداکردن ضامن معضل لاینحل بسیاربزرگیست متشکر
ارزانی دست هیچکس؟
شش هزار واحد مسکونی جواب گوی سه میلیون مسکن نیست
.ما رو چی حساب می کنی.
بتن ۳۵ درصد همین روزا گرون تر شده
بقیه مصالح و میلگرد خداتومن گرونتر شدن
چجوری قراره خونه ارزونتر بشه؟؟؟?؟
ایشان گفته اند تمامی متقاضیان از طریق سامانه مسکن کلی مشخص شده اند!!!!!
چطور ممکن است؟!
بنده در قم ساکن هستم. محلی که امکان ثبت نام برای قمی ها وجود داشت، شهر جدید امیرکبیر در استان اراک بود؟!
آخر به چه دردمان میخورد؟
آقای وزیر! علاوه بر زمین، مصالح هم گران است...
ولی یک چیزی که یادم امد شما سال اینده که وزیر نیستی پس ما بریم یقه چه کسی رو برای این فرمایش شما بگیریم
چادر بزنیم توی خیابون تا کرایه بیاد پایین؟!
مثلا ۲۵۰۰۰ مسکن داریم ۶ میلیون ثبت نام میکنن
۵۰ درصد مبلغ رو پرداخت میکنن یکماه بعد قرعه کشی انجام میشه
هیشکی نمیتونه بفروشه و در رهن دولته
هرکی اسمش درنیومد دو هفته بعد پولش به حسابش واریز میشه
اون بقیه پنج میلیون و نهصدو هفتاد و پنج هزار نفر هم قرعه کشی بعدی ایشالا
سالی سه بار قرعه کشی میشه
بدبینانه در ۲۴۰ سال آینده بشرط اینکه نفر جدیدی اضافه نشه به همه خونه میرسه
خیلی بامزه بود
اطراف تهران دشت بیابانها را بدون امکاتات
تبدیل به مسکن میکنه که چی بشه
مردم باید همه حقوقشان را بابت رفت آمد بپردازند
قیمت ها تابع تقاضاست .
الان تقاضای مسکن در جامعه بالاست.
آقای وزیر مگر قوا ندادید به انبوه سازان مصالح سوبسید دار بدهید .پس چی شد.
ارزانی ؟؟؟؟
تو کشور یک جوک هرروز شاهد فروپاشی زندگی مردم هستیم !!
مردم توان خرید نان هم ندارند !!!
خرید خانه پیشگش !!!
البته مسئولین چون دزد هستند وضعشون خوب !!!!
واقعا ؟؟؟؟
واقعا چه اظهار نظري!!!!
آهن ضريب افزايش قيمتش وحشتناكه
...
همين شهرداري هرسال پروانه و ... را گران ميكنه
فقط گراني خانه مقصرش فروشندست
وقتی یک سازنده 50% خانه را به صاحب زمین واگذار می کنه به راحتی میشه حساب کرد که بساز و بفروش چقدر سود داره و میشه جلوی این همه سود رو گرفت. و میشه ارزش خانه را از قبل تعیین کرد که هر فردی به دلخواهش قیمت ندهد
ممنون
وزیر محترم شما دیگه چرا؟؟؟؟
با توجه به افزایش سرسام آور مصالح ،کرایه حمل و نقل ، مزد بنا وکارگر ،عوارض شهرداریها،(مفت خوارهایی چون دلالها ،بنگاههای معاملاتی و.....)آیا امکان دارد ، ساختمان ارزان شود؟؟؟؟؟؟
اقای وزیر یه راهکاردیگه بده وام هاتون بدرد نمخوره کسی که کارتداره چطوری قسط وام بده
راهکار بده خودت چکارهای
کجابریم چادریزنیم
دلت خوشه آقای وزیر