علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بازار گوشت در رکود به سر می برد، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۰ تا ۹۱ هزار تومان به مغازهدار و با احتساب ۱۰ درصد سود به مغازهدار حدود ۱۰۰ هزار تومان به مصرف کننده عرضه میشود.
او درباره تاثیر بازگشایی تالارهای پذیرایی و رستورانها افزود: با توجه به اعمال برخی محدودیتها در بازگشایی تالارها و رستورانها و همچنین بیرغبتی مردم نسبت به خرید غذا از رستورانها، اتفاق خاصی در بازار رخ نمیدهد.
ملکی ادامه داد: اگرچه سردست و راسته گوسفندی با نرخهای بالاتری عرضه میشود، اما قیمت شقه بدون دنبه در مغازهها بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان نیست و برخی مغازه داران ممکن است شقه را به دلیل کیفیت پایینتر یا چربی بیشتر با نرخهای کمتری عرضه کنند.
بیشتر بخوانید: بازگشایی تالارها تاثیری در بازار میوه ندارد؛ قیمت هر کیلو زردآلو ۳۳ هزار تومان
ملکی ادامه داد: با توجه به ذخایر گوشت منجمد در رستوران ها و ازدیاد عرضه دام در این فصول، افزایش تقاضا همزمان با بازگشایی رستورانها نوسان خاصی در بازار ایجاد نخواهد کرد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره آخرین وضعیت قاچاق دام بیان کرد: با گسترش ویروس کرونا و نبود تقاضا آن سوی مرزها اتفاق خاصی در حوزه خروج دام نیفتاده است، به همین خاطر نمیتوان از این موضوع گلایه مندی داشت.
به گفته او، با توجه به گرایش افراد به خرید کدو و بادمجان در فصل تابستان، تقاضای چندانی برای خرید گوشت در بازار وجود ندارد.
ملکی در پایان نرخ هر کیلو دام زنده را ۴۳ هزار تا ۴۵ هزار تومان اعلام کرد.
انتهای پیام/