مسعود رضوی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری مشهد در گفت گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، گفت: با دستور ستاد مبارزه با کرونا بازارهای سیار بطور کامل از ۶ اسفند ۹۸ تعطیل شده بودند.
او افزود: از آنجایی که بازار روز در جوامع شهری امروزی چه در کلان شهرها و چه در شهرهای کوچک مشتریان خاص خود را دارد لذا تنوع کالا، کاهش قیمت کالا، تثبیت قیمتها و حذف واسطهها از جمله ویژگیهای این نوع بازارهاست.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری مشهد ادامه داد: فعالیت بازارهای سیار در مشهد نیز بطور روزانه با ۳ هزار غرفه دار در قالب ۵۲۰۰ مجوز صورت گرفته و علاوه بر ایجاد زمینههای کسب و کارهای خرد، نقش بسزایی در اشتغالزایی و حمایت از مشاغل خانگی و تولیدات داخلی داشته است.
رضوی بیان کرد: فعالیت این بازارها چه از حیث پراکنش مناسب به فراخور ایام هفته و چه از حیث عرضه تمامی اقلام مورد نیاز خانوار هم فرصتی جهت کسب درآمد برای افرادی که امکان استفاده از فضاهای تجاری را ندارند ایجاد کرده و هم برای شهروندان امکان تهیه مایحتاجشان را با قیمتی مناسب بوجود میآورد.
او تصریح کرد: با مناسبتر شدن شرایط، فعالیت مجدد این بازارها منوط به رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش در هنگام کار و همچنین عدم دریافت و پرداخت پول نقد در تعاملات غرفه داران با مشتریان آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری مشهد تاکید کرد: پس از پیگیریهای صورت گرفته در زمینه بازگشایی مجدد بازارهای سیار، با هدف حمایت از کالای ایرانی و همچنین توسعه مشاغل خانگی و خود اشتغالی بانوان در صدد هستیم تا بازاری را با محوریت صنایع دستی وهنر ایرانی ایجاد کنیم و تلاش خواهیم کرد تا پایان نیمه اول سال آن را به بهره برداری برسانیم.
انتهای پیام//ف. ح