به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ جلسه هم اندیشی توسعه اقتصادی استان کرمانشاه به منظور بررسی تدوین سند سه ساله اشتغال استان و تاثیر اجرایی شدن این سند در کاهش سه درصدی نرخ بیکاری در دو سال متوالی، پیش بینی ۲ و نیم درصدی کاهش بیکاری در سال جاری و سال ۱۴۰۰ و همچنین چگونگی تحقق اهداف این سند در رسیدن به متوسط نرخ بیکاری کشور برگزار گردید.
در این جلسه میرزایی معاون اقتصادی و برنامه ریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، عزیزی مدیرکل و احمدی معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان حضور داشتند.
حاتمی معاون استاندار ضمن بیان اقدامات تیم اقتصادی استان در کاهش نرخ بیکاری گفت: تهیه و اجرایی نمودن سند سه ساله اشتغال به جهت جهت گیری و راهکاری صحیح درکاهش نرخ بیکاری، حفظ و ایجاد اشتغال است و تاثیر مهمی بر توسعه اقتصادی استان خواهد داشت.
حاتمی در ادامه، برنامه ریزی در جهت بهبود فضای کسب و کار، کاهش تورم در استان، اشتغال و کاهش نزخ بیکاری و توجه به اقشار آسیب پذیر جامعه را در چهار محور اصلی برنامههای توسعه اقتصادی در استان کرمانشاه برشمرد و بیان داشت: مهمترین و اصلیترین محور کار اقتصادی استان مسئله حفظ و ایجاد فرصتهای جدید در راستای شعار جهش تولید میباشد و در بر اساس سند اجرایی اشتغال کاهش نرخ ۲ و نیم درصدی اشتغال برای امسال و سال آینده پیش بینی شده است و براساس تجربه در دو سال گذشته، انشاء الله به متوسط نرخ بیکاری کشور نیز خواهیم رسید.
او در خصوص انتظارات استان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اقتصادی گفت: تخصیص مرحله پنجم تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری، تسهیلات جدید ویژه مناطق زلزله زده استان با توجه به نیاز این مناطق به اعتبارات اشتغالزا، توجه وزارت به اعتبارات ویژه مناطق شهری و اصناف، فعالیت شرکتهای زیر مجموعه وزارت مانند شستا و سرمایه گذاری این شرکتهای در۶ شهرستان مرزی، ایجاد بانک اطلاعاتی بیکاران در استان به عنوان استان پایلوت و احیا قانون توسعه مناطق شرق و غرب مهمترین انتظاراتی هستند که از اداره کار و تعاون استان داریم.
حجت اله میرزایی معاون اقتصادی و برنامه ریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست توسعه اقتصادی استان کرمانشاه گفت:سند اشتغال استان کرمانشاه سندی براساس علم و آگاهی و تجارب مدیران استانی تدوین شده و پایش آن کاری بسیار ارزشمند و بر غنای آن افزوده است.
او افزود: مدیریت توسعه اقتصادی در استانها باید براساس سه مقوله پایش دائمی طرح های سرمایه گذاری، پیگیری هفتگی امور اقتصادی در ستاد توسط مدیران استانی و شناسایی افراد موثر در توسعه اقتصادی برنامه ریزی و حرکت کنند.
معاون وزارت کار اظهار داشت: برای توسعه اقتصادی استانها پیشنهاد میشود که در تخصیص اعتبارات استانی حداقل دو پروژه عمرانی در حوزههای مختلف به منظور ایجاد اشتغال موقت و ثابت پایدار تعریف شوند و نیز پروژههای مصوب در بخشهای عمومی مانند پروژههای بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و شستا پیگیری و رصد شوند.
انتهای پیام/ز