به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی سید عزت الله ضرغامی، یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی، پستی مربوط به ماجرای قتل رومینا اشرفی را در صفحه اینستاگرامی خود منتشر و در این پست اعلام کرده است که بررسی عوامل بروز این قبیل حوادث باید توسط کارشناسان انجام شود تا از اتفاق مجدد این حوادث جلوگیری شود. متن پست ضرغامی به این شرح است:
"قتل فجیع رومینای ۱۳ ساله توسط پدرش افکار عمومی را به شدت جریحه دار کرده است.
بررسی علل روانی، اجتماعی و فرهنگی این فاجعه را باید کارشناسان و اهل فن انجام داده و نتایج ملموس آن را برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه به جامعه ارائه نمایند.
بحث حقوقی و فقهی این مسئله هم به نوبه خود حائز اهمیت است.
درست است که در مورد قتل فرزند، قصاص به مفهوم اصلی و مصطلح آن جاری نمی شود، ولی بدون تردید مجازات قاتل بایستی بقدری شدید و غلیظ باشد که کسی حتی جرئت تصور ارتکاب آن را هم نکند.
دلسوزانی که برای اصلاح قانون فعلی یعنی فقط ۳ تا ۱۰ سال حبس، بارها فریاد اعتراض سردادند، حق دارند مخالفین را در مقابل افکار عمومی محاکمه کنند.
نمیدانم چرا به توصیههای مکرر رهبر انقلاب در مورد ضرورت برخورد قانونی و اخلاقی با کسانی که تعدی به زن را حق خودشان میدانند بی توجهی میشود.
پی نوشت
بر اساس دادههای مرکز آمار ایران، در آخرین فصل سال ۹۸ به دلیل شیوع کرونا ۱۴۵ هزار زن بیشتر نسبت به فصل مشابه سال قبل بیکار شدند.
زنان اولین هدف اخراج ها و تعدیل ها در زمان مشکلات کارگاهها هستند.
اغلب زنان با دستمزدهای پایین تر از همکاران مردشان مشغول به کار هستند. برخی از زنان از مزیتهای بیمه بیکاری محروم بوده و مشارکت اقتصادی آنان در کشور کمتر از ۲۰ درصد است.
زنان جامعه مان را دریابیم".
انتهای پیام/
سلام علیکم :
آمارتون به واقعیت نزدیک نیست از چند سال قبل از شیوع ویروس منحوس کرونا آقایان بیکار شده و بیکار زیاد داشتیم و داریم که متاسفانه تا کنون هم بیمه بیکاری بهشون تعلق نگرفته شما ها چون خودتون یه عمریه سر کارهای پایدار و ثابت با حقوق و درآمد خوب هستید و بازنشستگیهای خوب دریافت می کنید خبر از دل سرپرستان خانواده های بیکار شده در شرکتهای خصوصی پیمانکاریها ندارید که دائم باید دنبال کار بروند آقای ضرقامی کی شما دائم دنبال شغل و کار بودید از این پیمانکاری به آن پیمانکاری از این شهر به آن شهر از این پروژه به آن پروژه و باید با انواع و اقسام اخلاق و رفتارها و دستورالعمالهای مندرآوردی پیمانکارها خودت رو وفق بدهید آقای ضرقامی عزیز مردم آسی شدن مردم بیکار بی درآمد به تنگ آمدند به والله جواب این همه حق کشی و حق خوری و تبعیض و نداری و درد چکنم چکنم بیکاریهای فقر چندین ساله حق الناس است چرا نباید بیمه بیکاری بدهند و چرا نباید بیمه بیکاری طولانی مدت بدهند چرا نباید یارانه ها رو افزایش دهند چرا مردم فقیر باید همیشه فقیر باشند تا آخر عمرشان تا از این دنیای لعنتی بی عدالت بمیرند و با هزاران غم و غصه و در آرزوی و حسرت یک زندگی و درآمد ثابت خوب معمولی انسانی بمیرند کجای قرآن کریم نوشته یه عده همیشه در رفاه باشند و یه عده باید در رنج و نداری و فقر بیکاری و بی درآمدی و کم درآمدی بسر برند فرق آن کسی که درآمد ثابت خوب دارد با کسی که دائم بیکار می شود و طول مدت بیکاریش هم زیاد می شود به علت نبود کار در چیست پس کجاست عدالت اجتماعی کجاست حق و حقوق بدون تبعیض شهروندی کجاست تقسیم ثروت ملی ملت به صورت مساوات و عادلانه کجاست حقوق بیمه بیکاری طولانی مدت تا زمانی که طرف کار گیرش بیاد کجاست خرد و انسانیت و عدالت اسلام ناب محمدی ص فقط آمار زنان را در نیاورید آمار مردان بدبخت بیچاره را هم در بیاورید چرا که مردان با کار کردن در بیرون از منزل و درآمد داشتن مرد هستند و آبرو دارند و با عزت هستند و زنده هستند مردی که خانه نشینش کردند بی درآمد که دیگر مرد نیست دیگر عزتی و آبرویی و غرور و غیرت ندارد در میان اهل فامیلش و در میان دوستان و آشنایانش انشاءالله وعده همه بینوایان و مسئولان در درگاه الهی پل سراط حق الناسهای ظالمانه و ستمگرانه فراعنه برده داران عصر جدید در جلوی پل صراط آخرت اگر به والله قسم به والله قسم به والله قسم به آیه آیه های قرآن کریم و مقدس قسم کسی با کسانی که حق الناس گردنش است توانستند از این پل صراط عبور کند به طرف بهشت آنوقت حتما خداوند جل جلاله هم دوتا هست دیگر یکتا نیست چرا که خودش فرموده از حق الناس هرگز نمی گذرد و از پل صراط هم نمی گذرند قوانین را اصلاح کنید به منفعت بیکاران بی درآمدهاب خانه نشین شده قبل از آنی که در آخرت در حسرت بهشت پشت پل صراط بمانند آنان که خوب می دانند که با مردم بینوا چه کار کردند از شرکتهای خصوصی پیمانکاران ظالم خودکامه بگیر تا مسئولان و مدیران و نمایندگان نالایق و ناشایست ملت . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
چراكه اگر ايمان داشتيم كه خالق مهربان بر تمام رفتار و كردار ما ناظر هست ، اون انسان كثيف به خودش اجازه چنين غلطي رو نميداد كه جان مخلوق رو زودتر از خالق بگيره ...
فقط انسانهاي كثيف به خودشون اجازه ميدن كه جان ديگر انسانها رو به راحتي بگيرند.
از جناب آقای ضرغامی متشکریم که نگاه ویژه به جایگاه زن داشتند متاسفانه دربرخی خانواده ها و اقوام و فامیل نگاهشان به زن و دختر مانند دوران جاهلیت ما نیاز به این داریم که یک قانون از حقوق همه زنان بخصوص چنین خانواده هایی حمایت کند.
تشکر
مواظب باشید شما هم گرفتار افراط نشوید!!
هر کس جلوتر از احکام خدا حرکت کرد زمین خورد، همانطور که هر کس که تفریط کند زمین می خورد.
همانطور که حد میانه که همان غیرت و عفت است پسندیده است،
همانطور نیز تفریط که بی عفتی و بی حیایی و پرده دری است( و مرد نامحرم مقابل رقم زد)
و افراط که خشونت بیش از حد است محکوم هستند.
موفق باشید.
پسر فقط نقش منجی رو بازی کرده ! از صحبتش معلومه ک احساس آنچنانی نداشته .
باید یک سازمان متولی تو همه دادگاه ها باشه ک مشاوره کامل رو از صفر تا صد و رایگان بعهده میگرفت ک چرا دختره باید بره ازیک مشکل خانوادگی فرار کنه ب خیال اینکه تو زندگی مشترک مشکلی نخواهد بود !!!
بعضی جوانان خیال میکنن زندگی زیر یک سقف مشترک مساوی با دوره دوستی قبل ازدواج هس !!
یکی ش این پسره خودش اونقد باید عاقل می بود ک با خانواده دختره همکاری میکرد برای خب کردن رابطه دختر و پدری نه اینکه زود قضاوت میکرد البته یک همکاری مشاوره از بدو ورود به کلانتری یا قبل از اون
خلاصه کلام اگر روابط پدر مادر با هم و با فرزندانشان جان زندگی را داشت ب اینجا ختم نمیشد که دیگران باهر مدرکی از دیدگان خودشان قضاوت کنندوالسلام