به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سیروس گلعنبر نایب رئیس اتحادیه رستوران داران کرمانشاه از تعطیلی حدود سه ماهه رستورانهای کرمانشاه به دلیل شیوع بیماری کرونا یاد کرد و گفت : از اسفندماه فعالیت رستورانها محدود شد و برخی از آنها تنها به صورت بیرونبر عرضه غذا داشتند که با این وجود هم فروش رستورانها حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد شرایط عادی بود و با کاهش درآمد چشمگیری مواجه شدند.
او با بیان اینکه در هریک از رستورانهای کرمانشاه بین چهار تا ۱۲ نفر کار میکردند که در این ایام حقوق و بیمه آنها پرداخت شد، گفت : این هزینهها برای رستوران داران بسیار سنگین بود.
گلعنبر افزود: پنج رستوران کرمانشاه به دلیل زیان زیادی که در این چند ماه متحمل شدند برای همیشه تعطیل شدند و محل این رستورانها برای فروش گذاشته شده است.
نایب رئیس اتحادیه هتلداران کرمانشاه،گفت: مابقی رستورانها هم نیازمند حمایت و تسهیلات با بهره کم برای جبران بخشی از این خسارتها هستند.
او با اشاره به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا برای بازگشایی رستورانها بعد از عید فطر، ادامه داد: ۱۰۰ رستوران کرمانشاه با رعایت موازین بهداشتی همزمان با سراسر کشور بازگشایی شد.
نایب رئیس اتحادیه رستورانداران کرمانشاه درباره مواردی که رستورانها باید در این ایام رعایت کنند، گفت: همه این واحدها باید کدرهگیری بهداشتی را دریافت کرده باشند و آن را نصب کنند.
گل عنبر ضدعفونی مکرر سالن رستوران، ظروف، میز و صندلیها و... را از دیگر مواردی دانست که این واحدها باید رعایت کنند و ادامه داد: همچنین رستورانها تعداد میز و صندلیهای خود را برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی کاهش دادند تا شلوغی و ازدحام رخ ندهد.
او افزود: پروتکلهای بهداشتی نیز برای مشتریان هنگام ورود به رستوران در نظر گرفته شده که به مشتریان اطلاع رسانی خواهد شد .
انتهای پیام/د