رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید آب شارژ شده در فضای پلاسمایی جهت ضدعفونی بیمارستان ها و اماکن عمومی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قدیر رجب زاده رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه این مرکز در سال ۱۳۹۷ با مشارکت بخش خصوصی، مرکز تحقیقات و خدمات پلاسما را راه اندازی نمود، گفت: فناوری پلاسما در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی و صنایع غذایی و پزشکی کاربرد‌های گسترده‌ای دارد.

 

او افزود: یکی از فرآورده‌های این مرکز، تولید آب شارژ شده در فضای پلاسمایی است که حاوی مقادیر قابل توجهی هیدروژن پراکسید و پراستیک اسید می‌باشد که براساس مستندات سازمان جهانی بهداشت، این دو ماده خاصیت کشندگی بسیار بالایی بر ویروس‌ها و از جمله ویروس کرونا دارند.

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: تاکنون عملیات ضدعفونی با آب پلاسمایی در بیمارستان‌های مختلف مشهد و تهران و همچنین میادین تره بار تهران و نیز بعضی از ساختمان‌های اداری به صورت رایگان انجام شده است.

رجب زاده در مورد سایر فعالیت‌های تحقیقاتی مرتبط با ارتقاء سلامت و ایمنی جامعه در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، بیان کرد: این موسسه در راستای ماموریت ملی خود در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه از طریق ارائه محصولات غذایی سالم و مغذی، پروژه‌های متقاضی محور متعددی را به انجام رسانده که نتایج آن در صنایع غذایی مختلف عملیاتی شده است.

او با اشاره به پروژه‌های این موسسه تصریح کرد: تولید نبات فراسودمند حاوی سویه پروبیوتیک، شکلات کم‌کالری کاهنده استرس حاوی سویه پروبیوتیک، بستنی پروبیوتیک حاوی بتاگلوکان و اثر آن بر عملکرد سیستم ایمنی در بیماران مبتلا به سرطان پستان، میکرو کپسول‌های حاوی کلسیم و ویتامین D جهت غنی سازی چای سیاه کیسه‌ای، شکلات غنی شده (فراسودمند) با کلسیم، و ویتامین‌های D و امگا ۳ و غنی سازی نان جو با ویتامین D درون پوشانی شده و بررسی تاثیر آن بر شاخص‌های سلامت افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ از جمله طرح‌های تحقیقاتی انجام شده در این موسسه برای ارتقاء سطح ایمنی و سلامت جامعه می‌باشد.

انتهای پیام//ف. ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.