به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاصیت آلو قطره طلا، فایدههای آلو قطره طلا درمان سردردهای گرم از خواص آلو قطره طلا میباشد.
آلوها دارای انواع مختلفی نظیر آلوزرد یا قطره طلا، سیاه، سرخ و آلوی ترش جنگلی هستند که تقریباً خواص مشابهی دارند، ولی آلو زرد یا طلایی ارزش داروئی بیشتری دارد. این نوع آلو از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی سرشار از انواع مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، فلور، گوگرد، پتاسیم و قند و همچنین دارای ویتامینهای A، گروه ویتامینهای B و C است. آلو به دلیل داشتن پتاسیم زیاد از افزایش فشارخون جلوگیری میکند و احتمال بروز بیمار یهای قلبی - عروقی را کاهش میدهد.
آلو آبدار و شیرین است و طبیعتی سرد دارد. دقیقا به دلیل همین طبعش است که به گرم مزاجها توصیه میشود آلوی قطره طلا بیشتر مصرف کنند.
برای درمان سردردهای گرم، قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل کنند.
ویتامین C موجود در آلو به جذب آهن کمک میکند و موجب سلامت بافت بدن مادر و جنین میشود و مصرف آن به سبب سرشار بودن از ویتامینها و املاح فراوان، در دوره شیردهی هم توصیه میشود.
ویتامین C موجود در آلو قطره طلا، برای پیشگیری از عفونتهای مجاری تنفسی مفید است.
آلو قطره طلا، به دلیل وجود ویتامین A برای قوهی بینایی، پوست و دستگاه ایمنی بدن مفید است.
وجود ویتامین A، ویتامین C، مس باعث اثرات ضد پیری میشود.
آلو، دردهای فصلی را تسکین میدهد و درد مفاصل را برطرف میکند
آلو زرد برای دفع سموم بدن، فشارخون بالا، چربی خون و دیابت توصیه میشود و بهتر است هر روز قبل از صبحانه آن را میل کنید.
آلو، دردهای فصلی را تسکین میدهد و درد مفاصل را برطرف میکند.
برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است، خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند.
فیبرها سبب میشوند که زودتر احساس سیری کنید و از آنجا که دیرهضم هستند و مدت زمان طولانی در معده میمانند احساس گرسنگی را به تأخیر میاندازند. از این گذشته فیبرها به ویژه به دلیل دفع چربی غذاهای مصرف شده از طریق مدفوع، ذخیره سازی کالریها را محدودتر میکنند. توصیه میشود مصرف آلو خشک را در وعدههای غذایی تان بگنجانید. البته میتوانید در مواقعی که میل شدیدی به خوردن دارید، آلو خشک میل کنید.
آلو قطره طلا، منبع بسیار خوبی از آهن است
در روزهای گرم تابستان به دلیل کاهش میزان زیادی از آب بدن، فرد به خشکی مزاج مبتلا میشود که در نهایت عمل دفع بسیار سخت میشود که یکی از شناخته شدهترین خواص آلو، پیشگیری از یبوست است. این اثر هم به واسطه وجود فیبر است.
آلو قطره طلا برای مبتلایان به انگل، گلودرد، سردرد، ورم و سنگ کلیه، کم خونی، نقرس، سوء هاضمه، ترک، تلخی و بدبویی دهان، خارش پوست، جوش سیاه و اسید اوریک بسیار مفید است.
آلوی خشک منبع بسیار خوبی از آهن است و برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است. افرادی که مقادیر کمی گوشت قرمز استفاده میکنند و گیاهخوار هستند در معرض خطر دریافت ناکافی آهن هستند. فقدان آهن در نهایت به کم خونی منجر میشود که خستگی مفرط و عدم تمرکز از عوارض آن است.
غذاهایی نظیر آش آلو بخارا برای درمان اختلال حواس و دیابت، شربت آلو زرد برای بهبود مننژیت و خورشت آلو اسفناج برای برای افراد مبتلا به کم خونی، کم اشتهایی و ناراحتیهای پوستی بسیار مفید است.
آلو قطره طلا برای مبتلایان به انگل، بسیار مفید است
هر صد گرم از بخش خوراکی (میوه های) آلو دارای حدود:
۱۹۲ کیلوژول (۴۶ کیلوکالری) انرژی
۱۱.۴۲ گرم کربوهیدراتها
۹.۹۲ گرم قندها
۱.۴ گرم فیبر
۰.۲۸ گرم چربی
۰.۷ گرم پروتئین
۱۷ میکروگرم ویتامین آ
۱۹۰ میکروگرم بتاکاروتن
۷۳ میکروگرم زآزانتین و لوتئین
۰.۰۲۸ میلی گرم تیامین (ویتامین ب ۱)
۰.۰۲۶ میلی گرم ریبوفلاوین (ویتامین ب ۲)
۰.۴۱۷ میلی گرم نیاسین (ویتامین ب ۳)
۰.۱۳۵ میلی گرم ویتامین ب ۵،
۰.۰۲۹ میلی گرم ویتامین ب ۶،
۵ میکروگرم اسید فولیک (ویتامین ب ۹)
۹.۵ میلی گرم ویتامین ث
۰.۲۶ میلی گرم ویتامینای
۶.۴ میکروگرم ویتامین کا
۶ میلی گرم کلسیم
۰.۱۷ میلی گرم آهن
۷ میلی گرم منیزیوم
۰.۰۵۲ میلی گرم منگنز
۱۶ میلی گرم فسفر
۱۵۷ میلی گرم پتاسیم
۰.۱ میلیگرم روی
۲ میکروگرم فلوراید
زیاده روی در مصرف آلو زرد سبب ایجاد اسید اوریک، سنگ اگزالیک و تولید نفخ میشود و توصیه میشود افراد سرد مزاج و مبتلایان به سکته مغزی، زخم معده و اثنی عشر و آرتروز در مصرف آن زیاده روی نکنند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/