مدیرکل حوزه ریاست نظام پزشکی گفت: اگر پزشکی مطب خود را بدون دلیل موجه باز نکند، با او برخورد خواهد شد.

بابک پورقلیج مدیرکل حوزه ریاست نظام پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سامانه تهیه اقلام بهداشتی مطب‌ها اظهار کرد: سازمان نظام پزشکی کل کشور و تهران برای تهیه اقلام بهداشتی و حفاظتی در حال حاضر سامانه‌ای را موقتاً برای شهر تهران و شهرستان‌های اطراف طراحی کرده است.

او در ادامه افزود: بنا به سهمیه‌ای که وزارت بهداشت بابت این مسئله در اختیار پزشکان قرار می‌دهد، اقلامی را در این سامانه عرضه می‌کنند. افراد متناسب با نیاز خود کالاهایی را که نیاز دارند، در همان سامانه هزینه‌اش را پرداخت می‌کنند و با توجه به آدرسی که در سایت وارد کرده‌اند، کالا را دریافت می‌کنند.

دور زدن نظام پزشکی توسط پزشکان مطب دار

پورقلیج تاکید کرد: اگر پزشکی مطب خود را باز نکند، حتما باید علت موجهی داشته باشند، زیرا در غیر این صورت با او برخورد می‌شود. در واقع باز نکردن مطب دارای  ضوابطی است؛ یعنی پزشکان باید علت باز نکردن مطلب خود را به نظام پزشکی مربوطه فوراً گزارش دهند تا بررسی‌های لازم صورت گیرد. درحالی که  اگر نداشتن اقلام بهداشتی و محافظی دلیل باز نکردن مطب باشد، کافی است به ما اطلاع دهند تا به سرعت رسیدگی شود.

او در ادامه افزود: اگر هم اقلام به اندازه کافی وجود نداشته باشد، حداقل با اطلاع و اعلام این موضوع، باز نکردن مطب‌ها می‌تواند از علل  قابل توجیه باشند. البته این در صورتی است که پزشکان نتوانند اقلام را در بازار تهیه کنند، زیرا در حال حاضر اقلام بهداشتی در بازار وجود دارد، اما ممکن است با تفاوت قیمتی روبرو شوند.

مدیرکل حوزه ریاست نظام پزشکی در پایان تصریح کرد: اما نظام پزشکی در حدی که وزارتخانه این اقلام را در اختیارش قرار دهد، بر اساس همان سهمیه از طریق سامانه موجود میان پزشکان و مطب‌ها پخش خواهد کرد. اقلام بهداشتی در حال توزیع شامل ماسک جراحی، مایع ضد عفونی کننده سطوح، مایع ضدعفونی کننده دست، شیلد محافظ صورت و دستکش نیتریل است که با تعرفه دولتی در اختیار اعضا سازمان قرار می‌گیرد. بنابراین  تمامی پزشکانی که دارای پروانه مطب و اشتغال در شهر تهران و شهرستان‌ها هستند، می‌‌توانند از طریق سامانه مورد نظر ثبت‌نام و اقلام بهداشتی و محافظتی  را دریافت کنند.


بیشتر بخوانید:

آغاز آزمایش بالینی دو دارو برای درمان کرونا

دستیابی به روش درمان کرونا طی دو ماه آینده

اثربخشی یک داروی ضد ویروس در درمان بیماران کووید ۱۹

شناسایی داروی ترکیبی مؤثر در درمان بیماران مبتلا به کرونا

آخرین وضعیت سه داروی درمان کرونا/ تولید دارو‌های کووید ۱۹ با یک دهم قیمت در ایران


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دکترحفیظی
۲۱:۳۴ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
بعنوان پزشک ده بار تو سایت رفتم‌در مراحل پایانی خطا میدهد با ما بازی میکنند کدوم امکان محافظتی در اختیار گذاشتند هرآنچه نیاز داریم آزاد هست چشممان کور تهیه میکنیم چون میدانیم باید ازخود وبیمارمان محافظت کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ولی
۱۲:۳۹ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
سلام .متاسفانه باوجودی که قراربودپزشکان متخصص وفوق تخصص وبه طورکلی پزشکان درمطب هایشان کارتخوان باشدامادرشهرستان بهبهان اکثرپزشکان زیرمیزی می گیرندوفقط ازهمراهان بیمارپول نقدمی گیرند وازکارتخوان موجود درمطبشان استفاده نمی کنند.خواهش می کنم پیگیری کنید.