به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز برای شما روش تهیهی بیسکویت ده دقیقهای را در نظر گرفته ایم. مراحل آماده سازی این شیرینی، حدود ده دقیقه زمان میبرد و پخت آن نیز نزدیک به پانزده دقیقه طول میکشد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه
روغن: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد (به دمای اتاق رسیده باشد)
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری یا پنج گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ظرف مناسبی را انتخاب کرده و تخم مرغ را در آن میشکنیم. شکر و وانیل را به همراه روغن، به تخم مرغ، اضافه کرده و با همزن برقی به مدت دو دقیقه هم میزنیم تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و کم کم به مخلوط قبلی اضافه میکنیم. با دست شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیری نرم و یکدست، به وجود آید. فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد روشن میکنیم. خمیر را با وردنه پهن کرده و به شکل دلخواه، قالب میزنیم.
خمیرهای قالب زده شده را در سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهایم، قرار میدهیم. به این نکته توجه داشته باشید که بین آنها، فاصله بگذارید.
سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار میدهیم تا رنگ بیسکویتها طلایی شود. بیسکویتهای آماده شده را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا از خشک شدن آن، جلوگیری شود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/