به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر جوجه، یکی از غذاهای سنتی مردم مازندران است . در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستورانها و شعبههای متنوع و زیادی دایر کرده است.
این غذای قدیمی و سنتی در اصل به شهرستان گلوکاه در مازندران برمی گردد که به دلیل طعم خاص و منحصر به فردش خیلی سریع در میان شهرهای دیگر مد نظر قرار گرفته است. به گونهای که این غذای سنتی مازندران را میتوانید حتی در اکثر شهرهای جنوبی نیز بیابید و از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم
جوجه مرغ: ۱ کیلو گرم
روغن مایع: ۱٫۵ لیوان
لیمو ترش: ۶ عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱٫۵ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا جوجه مرغ را کامل تمیز کنید و از وسط نصف کنید و سپس بشویید.
در یک ظرف جداگانه آب لیموترشها را بگیرید و نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید.
سپس جوجه مرغ را در مواد آماده شده بگذارید و بعد مرغ را با سلفون بپوشانید.
ظرف را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً آن را طعم دار کند.
سپس در یک ماهی تابه روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ بشود.
بعد جوجه مرغ را از سمتی که پوست دارد، در ماهی تابه گذاشته و سرخ کنید تا برشته شود.
مرحله ۷
جوجه مرغ را در دیس بگذارید و سس رب انار را بر روی آن بریزید.
این غذا معمولا با برنج سرو میشود. نوش جان
منبع: غذالند
انتهای پیام/