به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، یوسف محمودی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) لردگان گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون چهار هزار غذای گرم طبخ و بین نیازمندان این شهرستان توزیع شده است.
او افزود: طرح اطعام مهدوی با هدف تأمین نیازهای معیشتی نیازمندان در قالب توزیع غذای گرم و بستههای مواد غذایی اجرا میشود.
محمودی با بیان اینکه آشپزخانههای مهدوی با رعایت تمامی موارد بهداشتی فعالیت میکنند، اضافه کرد: طبخ غذای گرم تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
او ادامه داد: در این مدت، ۲۶۴ بسته مواد غذایی شامل کالاهای اساسی ازجمله برنج، روغن، گوشت مرغ و حبوبات تهیه شده است. این بستههای مواد غذایی ابتدا ضدعفونی و با رعایت فاصله اجتماعی بین نیازمندان توزیع شده است.
شمارهگیری کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷*، واریز به شمارهحساب بانک ملی ۰۱۱۷۶۹۷۴۹۰۰۱ با شناسه واریز ۸۸۰۳۱۵۵۳۷ و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۲۹۱ برای دریافت کمکهای نقدی مردم استان در نظر گرفتهشده است. همچنین ادارات کمیته امداد استان و مراکز نیکوکاری نیز آماده دریافت کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم نوعدوست استان هستند.
انتهای پیام/ن