
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا خدابنده - دکتر جواد صفاری مخترع و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: باتوجه به اینکه نخهای پنبهای یا پلاستیکی موجود در نبات، ظاهر زیبایی در نوشیدنی ایجاد نمیکند و از طرفی خوردن انها برای سلامتی مضر است، ایده تولید نبات با نخ گیاهی مطرح شد.
وی افزود: توانستیم با استفاده از آوندهای ساقه کرفس و برگ ذرت به حذف نخ پلاستیکی، و تولید نبات با نخ گیاهی دستیابیم.
صفاری اضافه کرد: هم اکنون این ایده، گواهی ثبت اختراع دریافت کرده و به مرحله تجاری سازی رسیده است.
وی افزود: نخهای گیاهی استفاده شده در نبات بصوت کامل در نوشیدنی حل می شود و قابل خوردن هستند، علاوه بر اینکه هیچ تغییری در طعم نبات ایجاد نمیکند و ظاهر شفافی به نوشیدنی میبخشد.