دانش پژوهان دانشگاه شهرکرد تولید کشت سیب زمینی بذری را به مرحله تجاری رساندند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، رحیم برزگر عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد گفت: بعد از یک سال تحقیق و با کمک مرکز نوآوری این دانشگاه، تولید سیب زمینی بذری به روش ایروپونیک انجام شد.
 
او افزود: وابستگی کشور به هزار تن غده سیب زمینی سبب شده تا این پژوهش کاربردی شود.

برزگر با بیان اینکه روش ایروپونیک عملکرد بیشتری دارد و با مصرف حداقل آب سیب زمینی عاری از ویروس تولید می‌شود اضافه کرد: در این روش در هر مترمربع هزار غده برداشت می‌شود و در مزرعه ۳۰ تا ۴۰ درصد عملکرد بیشتر دارد.
 
او ادامه داد: میزان مصرف آب و غذا در این روش کمتر از ۵ درصد است و کمترین هدر رفت آب را دارد.

برزگر گفت: پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری قرار است این محصول را تجاری سازی و وارد بازار مصرف کند.

انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار