او افزود: وابستگی کشور به هزار تن غده سیب زمینی سبب شده تا این پژوهش کاربردی شود.
برزگر با بیان اینکه روش ایروپونیک عملکرد بیشتری دارد و با مصرف حداقل آب سیب زمینی عاری از ویروس تولید میشود اضافه کرد: در این روش در هر مترمربع هزار غده برداشت میشود و در مزرعه ۳۰ تا ۴۰ درصد عملکرد بیشتر دارد.
او ادامه داد: میزان مصرف آب و غذا در این روش کمتر از ۵ درصد است و کمترین هدر رفت آب را دارد.
برزگر گفت: پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری قرار است این محصول را تجاری سازی و وارد بازار مصرف کند.
انتهای پیام/ز