این روزها با توجه به افزایش دما بازار مصرف میوه های خوش رنگ و لعاب به ویژه خانواده توت ها حسابی داغ است، اما باید قبل از خوردن آنها اصولی را رعایت کنیم تا به کرونا دچار نشویم.

دکتر عبدالرضا نوروزی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت:گرچه ذرات و ترشحات دهانی فرد کرونایی روی میوه نمی ماند اما  باید قبل از خوردن انواع توت، اصولی را رعایت کرد.

او افزود: برای شستشوی انواع توت ها مانند توت سفید، توت فرنگی، تمشک و شاتوت در نخستین اقدام، دستمال تمیز و نازکی را تر کنید. توت ها را داخل آن بریزید تا گرد و خاک میوه جذب رطوبت دستمال شود.

این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: قسمت کلاهک سبز توت هایی مانند توت فرنگی را جدا کنید زیرا این کلاهک محل تجمع حشراتی مانند شته‌ها و آفت‌های ریز دیگر است.

نوروزی بیان کرد: همچنین از ریختن توت ها در ظرف آب خودداری کنید زیرا سبب انتقال آلودگی از توت ناسالم به سالم می‌شود.

او تصریح کرد: توصیه بر این است که توت ها را یک به یک زیر آب سرد روان با فشار متوسط و با مالش ملایم انگشتان شستشو دهید.

این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد:در پایان کار هم یک قاشق مربا خوری نمک را به چهار لیتر آب سالم اضافه و حل کنید. سپس توت را داخل این ظرف آب نمک ریخته و پس از ۱۰ دقیقه تنها یکبار با آب شستشو دهید.

انتهای پیام// ف.غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.