به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، غلامحسین نصیری معاون فنی ادارهکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طی سال گذشته، پروژه مدیریت چرای دام در مراتع استان در سطح ۲۲۵ هزار هکتار با ۱۲۱ سامانه عرفی اجرا گردید.
او افزود: با اجرای این پروژه، نزدیک به ۳۴۰ فقره پرونده نخلف در کمیسیون بند ۱۰ فصل سوم شیوه نامه یعنی موارد ابطالی مطرح و پس از نظر نهایی شرایط ابطال را خواهند داشت.
فرامرز مردانی رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اینکه امسال نمام مراتع استان با سطحی معادل یک میلیون و ۹۳ هزار هکتار تا ۲۵ اردیبهشت ماه قرق است اضافه کرد: در سال جاری پروژه مدیریت چرای دام در سطح ۲۴۵ هزار هکتار اجرا میگردد و با متخلفین ورود پیش از موعود و چرای زودرس دام در مراتع به صورت قانونی برخورد میشود.
او خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ حدود ۱۷۰ فقره پروانه چرای دام به علت تخلفات بهره برداران و مرتعداران، در استان باطل گردید.
مردانی در ادامه به اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری و کاهش حریق در مراتع استان اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری مانور اطفای حریق، کارگاههای آموزشی، تشکیل گروهای امدادی، افزایش اموزش بهرهبرداران و بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل سازمانهای مردم نهاد از جمله اقدامات برای کاهش حریق در سال جاری است.
به گفته او، هم کنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ فقره پروانه چرا در استان صادر شده که ۸۰ درصد این پروندهها مختص عشایر و تنها ۲۰ درصد مربوط به دامداران و مرتعداران می باشد.
انتهای پیام/خ