املت خرما یک غذای ساده و در عین حال بسیار مقوی است که آن را با مغزیجات مختلف و یا یه شکل ساده آن یعنی فقط با تخم مرغ و خرما می‌توانید درست کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   املت خرما یا تخم مرغ و خرما یک غذای بسیار مقوی است و  به خاطر انرژی و کالری خوبی که دارد در ماه رمضان مورد استقبال روزه داران قرار می‌گیرد. املت خرما را به روش‌های مختلف و با مواد مختلف می‌توان درست کرد. در ادامه ۳ روش برای تهیه این املت گفته شده است. بسته به موادی که در منزل دارید یکی از آن‌ها را انتخاب و املت را درست کنید.

املت خرما یک افطاری بسیار مقوی و خوشمزه + طرز تهیه

۱. طرز تهیه املت خرما با کنجد خام
مواد لازم (برای ٤ نفر)
خرما ١٠عدد
تخم مرغ ٣عدد
زعفران دم کرده حدود ٢ قاشق غذاخورى
کنجد خام (بدون نمک) ۱ قاشق غذاخورى پُر
دارچین ١/٤قاشق چایخورى
جوزهندى ١/٨قاشق چایخورى
کره براى سرخ کردن حدود ۳۰ گرم
پسته نیمکوب براى تزیئن
زمان لازم برای تهیه املت ۱۵ دقیقه
دستور پخت

پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی با چنگال بزنید.
خرما‌های تکه شده را با جوز هندى، دارچین، کنجد و زعفران به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
کره را در یک تابه نچسب بریزید تا ذوب و کمی داغ شود.
سپس مواد آماده شده‌ی املت را در تابه بریزید.
صبر کنید تا یک طرف املت سرخ شود.
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
سپس آن را در یک بشقاب بگذارید و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید.

املت شما آماده شد ... نوش جان ...

 

املت خرما یک افطاری بسیار مقوی و خوشمزه + طرز تهیه



۲. طرز تهیه املت خرما با مغز گردو
مواد لازم (برای ۶ نفر)
خرما ۱۲ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
مغز گردو ۶ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن و نمک به مقدار لازم

زمان لازم برای تهیه املت ۱۵ دقیقه
طرز تهیه

ابتدا پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
سپس کره را با کمی روغن در تابه بریزید تا داغ شود.
خرما‌ها را در روغن بریزید تا خیلی کم سرخ شوند.
سپس گردو‌های ریز شده را نیز به خرما اضافه کنید و هم بزنید تا گردو‌ها نیز از خامی در بیایند.
خرما و گردو را از ماهی تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و هم بزنید. کمی نمک به آن بزنید و سپس در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید خودش را بگیرد.
مخلوط خرما و گردو را روی یک طرف تخم مرغ ریخته و با طرف دیگر تخم مرغ روی مواد را بپوشانید.
شعله را خاموش کنید و املت را به ظرف سرو منتقل کنید.

املت خرما شما آماده است ... نوش جان ...

املت خرما یک افطاری بسیار مقوی و خوشمزه + طرز تهیه

 

 

۳. طرز تهیه املت خرمای ساده
مواد لازم (برای ۶ نفر)
خرما ۱۲ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن و نمک به مقدار لازم

زمان لازم برای تهیه املت ۱۵ دقیقه
دستور تهیه

پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
کره را همراه با کمی روغن در یک تابه نچسب بریزید تا داغ شود.
سپس خرما‌ها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.
یکی یکی تخم مرغ‌ها را در تابه بشکنید.
کمی نمک روی آن بپاشید و آن را هم بزنید و صبر کنید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند.
آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

املت خرما ساده شما آماده سرو است .. نوش جان ...

 

املت خرما یک افطاری بسیار مقوی و خوشمزه + طرز تهیه



چند نکته

توجه داشته باشید که خرما به خاطر داشتن قند خیلی سریع می‌سوزد پس حرارت زیاد نباشد و آن را مدام هم بزنید. چون اگر بسوزد طعم آن به سمتی تلخی می‌رود.
این غذا را حتی در ساده‌ترین شکل آن یعنی فقط با تخم مرغ و خرما می‌توانید بپزید.
میزان خرما را بسته به علاقه خودتان می‌توانید کم‌تر یا بیشتر کنید.
اندازه‌ی خرما‌ها نیز سلیقه‌ای است و می‌توانید آن‌ها را درشت و یا ریز کنید.
این غذا به دلیل داشتن کالری و قند زیاد خیلی سیر کننده و در عین حال به خاطر خواص خرما و تخم مرغ بسیار مقوی است. پس در تهیه آن دقت کنید که اسراف نشود.
می‌توانید روی املت را با سبزی یا مغزیجات تزئین کنید.

املت خرما یک افطاری بسیار مقوی و خوشمزه + طرز تهیه

 

منبع: ستاره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Denmark
شهروند تورک زبان
۱۷:۱۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
اولا این املت خرماکلا اشتباه هست و در اصل این غذا با اسم قیساوا (اسم ترکی هست ) و در ثانیه کلا نحوه پختش هم جور دیگه ایی هست .و برای آذربایجان شرقی هست. پس لطفا اولا غذای محلی یک شهر رو با طرز پخت اشتباه خراب نکنید .