چند واقعیت درباره شیشه که شاید ندانید

شیشه یکی از انواع مواد مخدر اعتیاد آور محسوب می‌شود که در این گزارش به اثرات سوء آن اشاره شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مواد مخدر زیادی با اسامی مختلف وجود دارد، اما بیشتر از شیشه صحبت می‌شود این ماده مخدر در بازار با نامه های کریستال، مت، اسپید، یخ یافت می شود و شبیه به تکه های خرد شده شیشه است.

این ماده در سال ۱۸۹۳ در ژاپن ساخته شد و در زمان جنگ جهانی دوم توسط سربازان ژاپنی، آمریکایی و آلمانی استفاده می‌شد اما بعد از جنگ داروی باقی مانده وارد بازار ژاپن شد و یک همه گیری از مصرف مت آمفتامین رخ داد که سبب شد مصرف آن ممنوع گردد.

مت آمفتامین یا همان شیشه، از جمله مواد مخدر صنعتی است که چند سالی از ورود آن به بازار می گذرد و بسیاری را به کام مرگ کشانده است. این ماده روانگردان و محرک، روی مکانیسم های مغز به صروت مستقیم تاثیر گذاشته و در فرد شادی و هیجان ایجاد می کند.

مصرف شیشه از طریق استنشاق، چشیدن، تدخین، خوردن و تزریق در حال حاضر در کشور رواج دارد و حالتی که شیشه در شخص مصرف کننده ایجاد می کند شبیه به حالت انسان در زمان اعتیاد به اکستازی است.

استفاده از شیشه بسته به میزان مصرف و مدت مصرف می تواند همه ی زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد، طوری که زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی ، روانی، روابط و سلامت جسمی فرد را به طور کامل بهم میریزد و کم کم از بین میبرد.


بیشتر بخوانید: همه آنچه که باید درباره قدیمی‌ترین ماده مخدر بدانید


عوارض استفاده از شیشه

عوارض ناشی از مصرف ماده مخدر شیشه و تركیبات آن سه ماه پس از اولین مصرف در چهره فرد ظاهر می‌شود و این عوارض در 10 سال نخست مصرف بسیار شدید می‌شوند واین عوارض عبارتند از: وراجی و بدبینی و خشونت، توهم وکاهش شدید حافظه و افسردگی و اختلالات روانی دیگر وتکیده شدن چهره و بی خوابی و بسیاری تغییرات دیگر در ظاهر فرد.

گفتنی است مصرف متامفتامین به صورت متداول، روی دندان هانیز اثر میگذارد و باعث بیماری ها و ایجاد علائمی بر دهان و دندان میشود. متامفتامین بزاق را که به تجزیه اسید های مواد غذایی و باکتری ها کمک میکنند ، خشک میکند و در نتیجه اسیدهای ناشی از مواد غذایی در مینای دندان میماند و به مرور باعث آسیب و از بین رفتن دندان ها میشود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعتیاد ، شیشه ، مخدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهری شب
۰۴:۱۷ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
من خانمی هستم 34ساله 4سال پیش ب مدت 5سال شیشع مصرف کردم و 3سال بود ترک کرده بودم دوباره الان پنج ماهه مصرف میکنم صرفا برا لاغری مصرف کردم الان احساس میکنم باردارهستم، احساس میکنم لقاح انجام شده ۱۳سال ناژایی داریم
الان نمیدونم چیکارکتم
آخرین اخبار