به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سمیه کارگر اظهار کرد: زمان باز شدن گلهای گل محمدی در اوایل اردیبهشت آغاز و تا خرداد ماه ادامه دارد.
او با اشاره به متوسط عملکرد دو تا ۲.۵ تن در هکتار گل محمدیتر افزود: پیش بینی میشود بیش از ۷۵ تن گل محمدیتر تولید شود.
کارگر تصریح کرد: بارشهای مناسب بهاره کمیت و کیفیت گلها را دوچندان کرده است و انتظار میرود تولید نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد.
این کارشناس ضمن تاکید بر اینکه برداشت به موقع گل محمدی ضروری است یادآور شد: در هر منطقه مدت زمان باز شدن گلها ۳۰-۲۰ روز طول میکشد و دوام گل حداکثر یک روز بوده و بعد از آن با اندک نسیمی گلبرگها پرپر میشوند.
مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ابراز کرد: گل محمدی گیاهی کم آبر است و اجرای آبیاری قطرهای در باغها موجب بهره وری آب و افزایش تولید گل میشود.
او با بیان اینکه گل محمدی ١٢ سال گل میدهد، افزود: صرفه اقتصادی این گیاه از سال سوم چشمگیر است، و بعد از ١٢سال شاخه این گیاه به اندازه ٢٠ سانتی متر بریده و برای احداث باغ جدید استفاده میشود.
انتهای پیام/