استاندار کرمانشاه گفت : مردم این استان تاکنون حدود ۶۹ میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان ناشی از شیوع بیماری کرونا کمک کرده‌اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : وضعیت کرمانشاه در مقابله با کرونا مطلوب است، اما هر لحظه امکان اوج گیری بیماری وجود دارد.

او با بیان اینکه، کرونا تاکنون دارو و درمان ندارد، اما می‌شود با مدیریت مردم آن را کنترل کرد، گفت : مردم اعضای اصلی ستاد مدیریت کرونا هستند که باید با این بیماری مقابله کنند.

او افزود: در ابتدای شیوع بیماری کرونا دانشگاه نقشه راهی را برای رویارویی با بدترین شرایط تنظیم کرد؛ در مرحله نخست ۳۸۰ تخت بیمارستانی برای بستری بیماران کرونایی فراهم شد و زمینه را برای بستری بیش از هزار بیمار آماده کردیم.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: روزانه بیش از ۱۲۰ هزار عدد ماسک در استان توزیع می‌شود که این آمار در زمان وقوع بحران باید به ۳۸۰ هزار عدد برسد.

بازوند، عملکرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با کرونا را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: پیش از شیوع کرونا ایران به ویروس تحریم ظالمانه مبتلا شده بود.

او افزود: در بحران کرونا فرصت‌هایی نیز ایجاد شد که از مهمترین آن‌ها می‌توان به رزمایش پویش همدلی اشاره کرد.

استاندار کرمانشاه گفت: باتوجه به ساختار هلال احمر، داوطلبی واژه‌ای هم معنی ایثار و جوانمردی است که در بحران‌ها خود را نشان می‌دهد.

بازوند افزود: کمک‌های هلال احمر در بحران‌ها همیشه در خاطر مردم خواهد ماند، زیرا امدادگران همیشه باگذشت از جان خود برای نجات مردم تلاش می‌کنند.

او با بیان اینکه در موضوع مقابله با کرونا ایثارگری‌های داوطلبان هلال احمر به وضوح دیده شد، گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر با از جانگذشتگی در زمینه مقابله کرونا پا به میدان گذاشتند و خوش درخشیدند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه ادامه داد: در زمان وقوع سیل و زلزله اعضای جمعیت هلال احمر با از خودگذشتگی به مردم امداد رسانی کردند و با تمام وجود کنار هموطنان خود بودند.

مهرداد سالاری با اشاره به فعالیت‌های هلال احمر در بحران‌های اخیر گفت: موفقیت‌ها و برتری‌هایی که کرمانشاه در مدیریت بحران‌ها به دست می‌آورد حاصل تلاش همه تلاشگران امدادگران است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه با تاکید بر حمایت از جمعیت هلال احمر افزود: بدون شک برای بهبود وضعیت امدادرسانی باید بحث آموزش را با جدیت دنبال کنیم.

فرماندار کرمانشاه گفت: در این شهرستان ۲ پایگاه امدادی داریم، اما در مسیر ماهیدشت که در مسیر تردد زایران کربلا و صادرات است پایگاه دائمی نداریم که نیازمند ایجاد پایگاه است.

فضل الله رنجبر افزود: در زمینه امدادرسانی به بیماران کرونا ۲ تیم از امدادگران زن و چهار تیم از امدادگران مرد در راه آهن، فرودگاه و ورودی‌های کرمانشاه مستقر هستند و اقدام به غربالگری کردند.

او گفت: خدمات هلال احمر در زمینه امداد رسانی به خانواده‌های نیازمند و توزیع بسته‌های بهداشتی همچنان ادامه دارد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.