به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علیمحمد مرادی، عضو کمیسیون کشاورزی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی گفت: روبهرو شدن با سختیها میتواند ملتها را قوی کند، اما تنها مواجه شدن کافی نیست، بلکه باید از آنها درس بگیریم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: متأسفانه در کشور ما تنها روبهرو شدن با سختیها وجود دارد و ما نتوانستیم از آنها در راستای پیشرفت خود درس بگیریم، اگر غیر از این بود از سیلها و زلزلهها تجربه کسب میکردیم، درس میگرفتیم و هم اکنون وضعیت مدیریت بحران کرونا به اینجا نمیرسید.
او افزود: بزرگترین مشکل کشور ما مدیریت بحران نیست، بلکه بحران مدیریت است. در شرایطی که بحران اقتصادی کمر مردم را خم کرده، ما حتی نمیتوانیم حقوق یک ماه از مردم را مدیریت کنیم و منصفانه نیست که تنها مردم این فشار را تحمل کنند. با پرداخت یک میلیون تومان و گرفتن ۲۰۰ هزار تومان اضافهتر میخواهیم این معیشت را تأمین کنیم.
مرادی ادامه داد: اکنون ۴۲ سال از انقلاب اسلامی میگذرد پس چه زمانی میخواهیم تصمیم بگیریم که مدیران پیرمان را با احترام روانه خانهها کنیم و مملکت را دست جوانان تازه نفسی دهیم تا با انگیزه کشور را اداره کنند. در واقع در کشورمان قانون پایستگی مدیر داریم به این معنی که مدیران از بین نمیروند، بلکه در طول زمان از شکلی به سازمانی به شکل و سازمان دیگری در میآیند.
او گفت: تا زمانی که قوانین ما اصلاح نشود و راه را بر تفاسیر شخصی و سلیقهای نبندیم، نمیتوان به آیندهای روشن امیدوار بود. به طور مثال سیاست حمایت از تولید یکی از بهترین تصمیماتی است که گرفته شد، اما در عمل میبینیم که سود آن به دلالان سودجو و محتکر میرسد چراکه قوانین تجارت کشور بر اساس قوانین چندین دهه گذشته است در حالی که بازار و تجارت محیطی پویاست.
عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه قوانین انتخابات ما عاری از تفاسیر شخصی و سلیقهای نیست، گفت: متاسفانه شورای نگهبان حکمی را برای بنده فرستاده و از لحاظ حقوقی اجازه منتشر آن را نداشتند در صورتی که برخی افراد تفرقه افکن با سوء استفاده با آبروی من بازی میکنند.
انتهای پیام/