به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، سمیرا جلالی فر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: برخی از مبتلایان به دیابت و فشار خون، خشکی چشم را تجربه کرده و با مشکلات ناشی از آن دست و پنجه نرم میکنند.
جلالی فر مصرف برخی داروهای خاص را نیز در بروز خشکی و قرمزی چشم موثر دانست و اظهار داشت: با افزایش سن میزان خشکی چشم نیز افزایش مییابد و افراد نسبت به تغییرات محیطی و ... آسیب پذیرتر میشوند.
او استفاده از اشک مصنوعی را در درمان خشکی چشم با مشورت پزشک متخصص ضروری اعلام و تاکید کرد: بدون مشورت پزشک از هیچ دارو یا قطرهای برای درمان مشکلات چشمی استفاده نکنید تا دچار عواقب جبران ناپذیر آن نشوید.
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توضیح داد: نوعی قطره چشمی وجود دارد که در اسرع وقت قرمزی و خارش چشم را از بین میبرد، اما استفاده از آن به مدت طولانی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
جلالی نسبت به استفاده از اشک مصنوعی بیش از سه بار در روز هشدار داد و عنوان کرد: استفاده از اشک مصنوعی به دلیل دارا بودن مواد نگهدارنده بیش از سه بار در روز توصیه نمیشود.
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی استفاده از عینک آفتابی و کلاه لبه دار را ضروری دانست و گفت: برای پیشگیری از تاثیرات باد، گردوخاک، نور آفتاب و ... استفاده از عینک و کلاه ضروری به نظر میرسد.
انتهای پیام/د