در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. این پیش غذا معمولا به همراه سیب زمینی سرخ کرده و انواع فست فود‌ها سرو می‌گردد.

قارچ سوخاری رستورانی را می‌توان به روش‌های گوناگون و بر اساس نوع ذائقه‌های افراد مختلف طبخ کرد. در ادامه به طرز تهیه کلی این پیش غذای خوشمزه و انواع آن خواهیم پرداخت.


مواد لازم:


قارچ تازه ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۳/۴ ق چای‌خوری
نمک ۱/۴ ق چای‌خوری
آب ۱ پیمانه
پودر سوخاری (پودر پانکو) ۲ پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش



نکات مهم:

برای درست کردن قارچ سوخاری رستورانی، مهم است که قارچ‌ها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید. البته اگر به این صورت از تمیزشدن کامل قارچ‌ها مطمئن نیستید، می‌توانید کمی حوصله به خرج داده و بعد از اینکه قارچ‌ها را با دستمال مرطوب تمیز کردید و تمام قسمت‌های سیاه آن‌ها را گرفتید، قارچ‌ها رو یکی‌یکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنید. اگر به جای این‌کار از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچ‌ها آب جذب می‌کنند و موقع سرخ‌کردن آب می‌اندازند. بهتر است این مورد را در همه روش‌هایی که در پایین آمده رعایت کنید.

تهیه قارچ سوخاری رستورانی نسبت به تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده کمی سخت‌تر است و قلق خاص خود را دارد، زیرا اگر ریزه‌کاری‌های خاص آن رعایت نشود، مواد دور قارچ در حین سرخ‌شدن باز شده و قارچ سوخاری شما خراب می‌شود.


طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه

ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.
داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بیکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.
قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودر سوخاری بزنید. 
هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.
قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه سرخ شدند، آن‌ها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.) 
وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه سرخ شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.

۱. قارچ سوخاری رستورانی زعفرانی

مواد لازم:
قارچ متوسط نیم کیلو
تخم‌مرغ ۱ عدد
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آردسوخاری ساده به میزان لازم
آردسوخاری درشت به میزان لازم
آبلیمو ۱ ق مرباخوری
زعفران آب‌کرده ۱ ق چای‌خوری

 طرز تهیه 
ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.
نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آردسوخاری ساده را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید، زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.
قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.
در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.
در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بنیدازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.
وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.

۲. قارچ سوخاری رستورانی تند با تخم‌مرغ

مواد لازم:
قارچ ۱ کیلوگرم
نمک نصف ق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق غذاخوری
آردسوخاری ادویه‌دار نصف پیمانه

قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.
تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.
قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.
این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

نکته: می‌توانید برای پف‌کردن قارچ‌ها، به مخلوط شیر و تخم‌مرغ مقداری ماء‌الشعیر یا دلستر ساده اضافه نمایید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عاشق
۱۳:۳۸ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
عالی بود ممنون